mariyo Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2007 Lidi, je tu nějaký borec co mi poradí s PS3 netem??? Chci si pořídit WiFi access point kolem 500,- anebo WiFi max... Nemá tu někdo s tím zkušenosti? Co všechno potřebuju??? Pls poraďte už mi z toho hrabe :bash: :cry: :bash: :cry: :bash: Citovat
0 myschoo Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2007 ku PS3 jedine net kablom... WiFi neodporucam.. je to nestabilne Citovat
0 Ski Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2007 a navic jen tak nesezens router do 500 a skoro ani AP ;) Citovat
0 mariyo Odesláno Srpen 16, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2007 takže kabel je nejlepší ??? Citovat
0 mariyo Odesláno Srpen 16, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2007 pls napiště jaké máte routery...modemy a tak.....ať vím co mám pořizovat ;) Citovat
0 Ski Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2007 Chces napsat i ty drazsi?! Co mas ty za net? ;) Ano kabel je nej ;) Citovat
0 mariyo Odesláno Srpen 16, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2007 jakékoli...ale napiš i cenu a tak....mám ADSL GTS Novera Citovat
0 ddd Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 chtěl bych vědět prosím jestli mi na net k ps3 stačí router s kabelem,nebo potřebuju ještě něco?popřípadě jestli stačí nakej levnější,nebo dražší-vůbec se v tom nevyznám Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 ja doporucuji U.S.Robotics Starter Kit :) mam ho - sice ne v kombinaci s PS3, ale jsem spokojen! Pro zacatecniky skvela volba.. (sice nejsem zacatecnik, ale USR je kvalitka..) Citovat
0 ddd Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 chtěl bych prosím poradit jaký router si k ps3 pořídit k připojení na net přes kabel?a potřebuju ještě něco?za radu jak na net i zaplatím.mám starter pack s motorstormem a resistance patysa2@seznam.cz Citovat
0 cmoudina Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 račte vybrat router některé renomované značky - Ovislink,D-link,US robotics, či Linksys...obecné schema je: poskytovatel internetu-----modem/UPC,ADSL,ISDN,GSM.../,nebo AP/Wifi/-----router/bezdrátový,"drátový",či kombinovaný/-----Wifi síť----PS3 -----klasická síť---PS3 zapojení podle průvodce není nic moc složitého, většina routerů na HDCP/poskytuje připojeným zařízením automaticky adresu místní/domácí/sítě, takže stačí správně zapojit dráty...:idea: Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 ... HDCP/poskytuje připojen... presne tak, snad bych jen doplnil, nejedna se o hdcp, ale o DHCP server, ale asi se jednalo o preklep ;) Citovat
0 WALS OF JERICHO Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 JA doporucuju usrobotics 500 ti stacit nebude usrobotics je nejlepsi AP modem zkus hledat . Ja sem vyskousel a jsem s nim hodne spokejen instalace je uplne jednoducha na urovni 15Leteho skolaka. Nemusim byt zaple pc proste je super Citovat
0 cmoudina Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Odesláno Září 3, 2007 presne tak, snad bych jen doplnil, nejedna se o hdcp, ale o DHCP server, ale asi se jednalo o preklep ;) :wohow: jasně, už z těch zkratek blbnu - není HDCP jako DHCP.... Citovat
0 Banikovec666 Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2007 hej lidi jak musím mít rychly net na to abych hral na ps3 po síti??mam 2Mbity stačí to?? Citovat
0 Dzunk Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2007 no to by snad stacit melo ale nejsem si jistej Citovat
0 Banikovec666 Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2007 nezaleží nahodou na pingu??na rychlosti podle mě moc nezaleží!!! jinak stahuju 230 Kbyte/s Citovat
0 narliza Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2007 nezaleží nahodou na pingu??na rychlosti podle mě moc nezaleží!!! jinak stahuju 230 Kbyte/s 2mb by mněli stačit Citovat
0 kaldamrcin Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 Zdar borci určitě tomu rozumíte...chtěl sem se zeptat když mám v PC net..a vypojím ho a dám ho do ps3 pojede mě to??? Citovat
0 Jindrous Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 Tak jsem rozjel net přes wifi v ps 3 :-))) Citovat
0 kaldamrcin Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 Zdar borci určitě tomu rozumíte...chtěl sem se zeptat když mám v PC net..a vypojím ho a dám ho do ps3 pojede mě to??? Citovat
0 twigy Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2007 Zdar borci určitě tomu rozumíte...chtěl sem se zeptat když mám v PC net..a vypojím ho a dám ho do ps3 pojede mě to??? Pojede ja to tak mam zapojeny. Akorat me vadi ze musim vzdicky na 20s vypojit modem aby se vymazalo nastaveni. Pouzivam UPC. Citovat
0 kaldamrcin Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2007 tak jak to mam nastavit???prosim porad Citovat
0 JackColl Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2007 Blbost kabelem!! K čemu kabel, když je bezdrátový připojení.. Používám ho na notebooku 15 hodin denně a v noci stahuje, takž ejaká nestabilita.. ;) Citovat
0 twigy Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2007 Blbost kabelem!! K čemu kabel, když je bezdrátový připojení.. Používám ho na notebooku 15 hodin denně a v noci stahuje, takž ejaká nestabilita.. ;) K cemu wi-fi kdyz je kabel. Citovat
0 twigy Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2007 tak jak to mam nastavit???prosim porad Zapoj kabel do Ps3 a pak Settings ->Network setings -> Internet conenetion -> easy ->zacne ti to zjistovat pripojeni -> pak uz to jenom potvrdis a je to na konci je test pripojeni a ten spustis pokud se ti vypise nastaveni site tak je to O.K. jinak si neco nastavil spatne a musis znovu. P.S. je to vse napsany v prirucce na str 52.-57. zkuste lidi prvne cist a hledat Citovat
Otázka
mariyo
Lidi, je tu nějaký borec co mi poradí s PS3 netem???
Chci si pořídit WiFi access point kolem 500,- anebo WiFi max...
Nemá tu někdo s tím zkušenosti? Co všechno potřebuju???
Pls poraďte už mi z toho hrabe :bash: :cry: :bash: :cry: :bash:
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.