mariyo Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 Lidi, je tu nějaký borec co mi poradí s PS3 netem??? Chci si pořídit WiFi access point kolem 500,- anebo WiFi max... Nemá tu někdo s tím zkušenosti? Co všechno potřebuju??? Pls poraďte už mi z toho hrabe :bash: :cry: :bash: :cry: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 K cemu wi-fi kdyz je kabel. Panebože, asi k ničemu, jak to tak vidím :D Se do těch kabelů třeba zamotejte.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 juseph Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 chtel jsem se zeptat jestli muzu s ps3 na net kdyz ho pripojim k pc s wifi tim dodavanym kabelem?nemam router mam akorat wifi antenu rovnou do kompu.jde to?pls poradte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Kabel je kabel! :D Plete se to všude a je to už yzstaralá technologie! :D Používejte WiFi.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Kabel je kabel! :D Plete se to všude a je to už yzstaralá technologie! :D Používejte WiFi.. ;) tj pravda, ale srovnej si bezpecnost na kabelu VS bezpecnost na WiFi srovnej si spolehlivost kabelu VS spolehlivost wifi srovnej si rychlost WiFi VS Kabelu a naposledy si srovnej pingy/stability kabelu a WiFi.. je zbytecne pouzivat wifi, jestlize se jedna o zarizeni ktere neprenasis (jako ze PS3, asi tezko pri hrani drzis v ruce) a mas dostupny v okruhu 10m router.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ellemenT Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Banikovec666 : Ano staci to uplne v poho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 tj pravda, ale srovnej si bezpecnost na kabelu VS bezpecnost na WiFisrovnej si spolehlivost kabelu VS spolehlivost wifi srovnej si rychlost WiFi VS Kabelu a naposledy si srovnej pingy/stability kabelu a WiFi.. je zbytecne pouzivat wifi, jestlize se jedna o zarizeni ktere neprenasis (jako ze PS3, asi tezko pri hrani drzis v ruce) a mas dostupny v okruhu 10m router.. mas v celku pravdu, ale mě příjde lepší to wifi, než tahat LAN kabel přes celý obývák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mariyo
Lidi, je tu nějaký borec co mi poradí s PS3 netem???
Chci si pořídit WiFi access point kolem 500,- anebo WiFi max...
Nemá tu někdo s tím zkušenosti? Co všechno potřebuju???
Pls poraďte už mi z toho hrabe :bash: :cry: :bash: :cry: :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.