mesicek Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Mám velký problém s ps3 grafikou jde mi spatne obraz ale televize za to nemuze kdyz hraju dirt 2 a vjedu treba pod most nebo na tmave misto neni skoro nic videt..cela obrazovka je strasne moc tmavá ... moc tomu nerozumim tak prosim poradte dekuji :: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Co třeba zvýšit jas a kontrast? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesicek Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Jo to sem zkousel ale myslim si ze to neni televizi ale v ps3 :( ale díky za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 to by chtělo natočit aby sme ti řekli jestli je to normalní nebo ne , vícemene zkus v nastevení obrazu dát full range HDMI (mnelo by to zlepšit barvy) a zkus si pohrát s dalším nastavením taky se mrkni do nastavení obrazu na LCD (mně se stavalo že jsem si upravil obraz na PS3 a pak přišel fotr a uplne to stáhl všechno tak že ten obraz byl uplne tmavy a zluty xd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Prolez PS3 v menu, všechny hry, TV a pak se ozvi. Kombinace různých nastaveních může dělat divy :D Nebo, nejlépe, to natoč a hoď link :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesicek Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Díky moooc lidi uz mi to funguje na plny barvy.... muzu si plne uzivat ps3 díkyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mesicek
Mám velký problém s ps3 grafikou jde mi spatne obraz ale televize za to nemuze kdyz hraju dirt 2 a vjedu treba pod most nebo na tmave misto neni skoro nic videt..cela obrazovka je strasne moc tmavá ... moc tomu nerozumim tak prosim poradte dekuji ::
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts