Barrack Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Zdravím, koupil jsem si na ebay.com kód na live gold, prodejce tam píše že kód funguje všude (tvrdí že má odzkoušeno že to v evropě určitě funguje a nemám důvod mu nevěřit, má dost pozitivní feedback). Kód jsem si tedy koupil, dostal jsem ho ale když sem ho chtěl zadat na webu, napsalo to "Zadejte platný kód",... zkusil jsem to teda přímo v xboxu a tam mi to napsalo chybu "8016a04b". V oficiální nápovědě jsem si zjistil, že to znamená že kód nejde použít v regionu který používám. ČR je jaksi zase opomíjena... Máte někdo zkušenost na oficiálním českým live s kódem ze zahraničí? Je to prostě problém a nebo se to dá nějak "obejít" například přes support? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Já si tím zkušenosti nemám ale co se týče třeba UK a US tak to neni rozdíl, tam si mužes kod koupit v UK a půjde ti i na US účtu, tohle je určitě nějakej nedostatek ČR Live, přecejenom českej Live tu máme jenom né celej měsíc, takže nemůžeme čekat zázraky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 JJ u nás platí jen UK a ne 4200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeppaPraseCZ Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 blbost, na českým už sem dva evropský kódy aktivoval (2100 a 4200) a vše jede v pořádku, zkus ještě jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Když to nepůjde tak to zkus vrátit. eBay by ti v tomhle mělo pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Před Vánocema je to na Ebay frmol takže občas pošlou vadný kód nebo již použitý. Já tam znám hodně lidí napiš mi kdo to je třeba ti o něm něco řeknu. Taky tam prodávám .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrack Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Prostě to nešlo :) Ale ještě ten den jsem se domluvil s prodejcem na vrácení peněz. Live gold sem si nakonec koupil oficiální cestou přes http://live.xbox.com/cs-CZ/MyXbox a vyšlo mě to dokonce levněji. Což bych doporučoval všem - tam máte jistotu že vám to bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik007 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Ahoj... Jen mě teď tak napadlo... Mohu sehnat 6000points za 800... Ale nevim co to je za zdroj a nemám možnost ověřit... Nemáte někdo zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Tyhle pointy jsou uplně shitovina koleduješ si o ban jsou to hacknutý pointy narvaný na profil musíš je během pár hodin rychle aktivovat a hned utratit jinak se vypaří. Ban skoro zaručenej a nejdou narvat na stávající profil ale musíš si založit vždycky nový. V Asii odkud tenhle shit pochází ti za 30doláčů pošlou klidně 15tisíc pointů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik007 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 No tak z toho důvodu sem píšu že nevím co to je za zdroj a zě to nemám vyzkoušený... Písi to sem a chci se podělit s váma o informace... Nemusíš hned vyhrožovat že dostanu BAN... Sám bych to vyzkoušel ale bohužel zatím nemám xbox ale teď co vyšel kinect tak ho chci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Cože??? jaký vyhrožování? mluvim o BANU na xbox live panebože Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.