brdeckaf Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Lidi proc mi nenajde ps3 zadny mp3 na flashce ?? obrazky v pohode a mp3 vubec. Nevim co stim. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Lezeš tam přes sekci "Music"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lance.GT Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Jde to jednoduše. než otevřeš samotnou flasch najeď na ní kurzorem a zmáčkni trojůhelník, pak zobrazit vše a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamilek88 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 mám stejny problem, nejde je tam napsano ze tam nejsou zadny soubory, ani mp3 a ani filmy v avi a pritom z vypaleneho dvd to jde...cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brdeckaf
Lidi proc mi nenajde ps3 zadny mp3 na flashce ?? obrazky v pohode a mp3 vubec. Nevim co stim. Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.