BigMen Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Ahoj chci novej notas. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=80562 Jen tunejvysi verzi.. 40-42 000 :wohow: Je to dobrej notas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 kupuješ si ntb za 40 000 a nevíš ani jestli je to vůbec dobrý ? pro takový lidi vydim thinkpad s XP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Ja vim ze ma ramky 6gb,1tera HDD,blue-ray CD rom, a proste notas kterej rozjede na co si ukazu (to potrebuju :D ). Jen chci vedet jestli je spolehlivy,jestli nema nejake vady,..... PS. Thinkpad je na 2-3 veci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Ja vim ze ma ramky 6gb,1tera HDD,blue-ray CD rom, a proste notas kterej rozjede na co si ukazu (to potrebuju :D ).Jen chci vedet jestli je spolehlivy,jestli nema nejake vady,..... PS. Thinkpad je na 2-3 veci ;) hmm ten co tam mas ma ale 8Gb RAM :D k cemu ti takovej notas bude kdyz vydrzi hodinu ani ne hrani s takovym HW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 ... nebo 8gb kazdopadne je to tolik ze to ani nevyuzijes :D a mel by vydrzet asi 3-4hodiny podle toho co se tam pise.. Ale jde spis o vhon nez vydrz. (Rodicove mi berou stolni a ja potrebuju PC... a tenhle mi celkem vyhovuje..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 tak ho kup a uvidíš,vypadá dobře,spíš bych měl strach z přehřívání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Dobrý je, ale bude se přehřívat jako kur**. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 to zas profíci pravili... koukám že ze zkušeností... když kupuješ něco co je z herní série, tak to má jistý předpoklady pro chlazení, tohle se mi nechce hledat co to je vůbec zač, ale G bejvali herní a to u všeho... ty musíš bejt dobrá socka že ti rodičové (píše se rodiče negramoto, aspon tuhle gramatiku byste mohli vědět) kupujou další hračku za 40 klacků... k vánocům máš letadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 tak ten asus pokud nema grafiku ati 5870 tak ho ne kupuj teda pokud ti nejde zaroven i 3D pokud ano tak jedine stou envidia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 ty musíš bejt dobrá socka že ti rodičové (píše se rodiče negramoto, aspon tuhle gramatiku byste mohli vědět) kupujou další hračku za 40 klacků... k vánocům máš letadlo ? Ty ses asi malej vymr*anec ze jo? Co se navazis do mejch rodicu to je to nejvetsi sv*nstvo co muzes udelat. Promin, ale vsichni nemaji matku co dela nocni sichtu v dratenejch puncochach a minisukni jako ty. Promin ze je moje rodina zjevne bohatsi nez ta tvoje. A promin ze nejsem ucitel cestiny jako ty. PS. Kdo rikal ze to bude k vanocum, a kdo rikal ze to budou kupovat mi rodice? Az budes mit co rict napis. Ale zatim sem nespamuj jo?! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Tenhle noťas se nepřehřívá, četl jsem recenzi a má to 2 výdechy jeden pro procák a druhej pro grafárnu A chceš to někam přenášet? To aby sis koupil kamion :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Ne prenaset ne pokud ho nebudu chtit do skoly... :/ Ale jo to přehřívání je tam pořešené těma 2 výdechama. (Je tam jedna z nejlepsich mobilních grafických karet :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 To nema nikdo z vas tenhle notas aby mi rekl jestli je dobrej, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 na CZC máš komentáře a hodnocení tak si to pročti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 nojo ale na to se nadá tak spolehnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 a je tam odkaz na recenzi na pctuning.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 jj ja sem na tenhle notas cetl vsechny recenze dokonce sem na nem i hral ale cekal sem ze ne nej vytahnete nejakou spinu... tak dekuju :) du si ho obednat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Cau tak uz mam ten notas :) je bozi rozjizdim na nem mafii 2 naplno! Ma hodne luxusní desing a vubec se neprehriva... Diky za rady a... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 ukaž mi věc za 40 000 na který nerozjedeš mafii 2 naplno s apex omg.... a nemusel si přiznat že tvoje máma šlape, to tu po tobě nikdo nechtěl... edit : radši mi neposílej ty odkazy na lednici s tim že to nerozjedou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brizap Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 to zas profíci pravili... koukám že ze zkušeností... když kupuješ něco co je z herní série, tak to má jistý předpoklady pro chlazení, tohle se mi nechce hledat co to je vůbec zač, ale G bejvali herní a to u všeho...ty musíš bejt dobrá socka že ti rodičové (píše se rodiče negramoto, aspon tuhle gramatiku byste mohli vědět) kupujou další hračku za 40 klacků... k vánocům máš letadlo ? on se normálně zeptal..sice je pravda, že mohl použít nějaké recenze, ale jinak se normálně zeptal... je to jeho věc co dělá se svýma penězma a nemusíš ho hned urážet!! mluví z tebe akorát závist OMG.. takže se sklidni..takový lidi jako ty jsou socky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Myslím že bude jedno jaký si vezmeš.. Časem si itak začneš stěžovat takže si vem něco nad 30k a hotovo, i7,dobrou ramku,nějakou pořádnou grafiku a hdd nad 500gb to ti stačí edit: btw, i za 20k máš dobrý stroj na hry.. stačí pořádně hledat a nemusíš do toho vrážet 40-42k.. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigMen
Ahoj chci novej notas.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=80562
Jen tunejvysi verzi.. 40-42 000 :wohow:
Je to dobrej notas?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.