sodak Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Cau lidi, chci se zeptat jestli ma nekdo stejnej problem jako ja a to, ze se nemuzu prihlasit do PSN, internet i updaty her mi normalne fungujou, ale kdyz se prihlasuju do PSN trva to dlouho a nakonec mi to napise, ze cas pro prihlaseni vyprsel. Volal jsem i do Playstation podpory a tam vubec nevedeli co s tim. Mam to jen dnes po tom novym updatu, jeste vcera mi to normalne fungovalo...diky jestli ma nekdo nejakou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 byl to klasicky vypadek nic jineho,staci hodku ci dve pockat a problem je vyresen,ted to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Bože bože bože... každé úterý (dřív čtvrtek myslím) je maintence, (snad to píšu dobře), kdy se přidávají na Store nové položky a síť prochází údržbou. Jednou za čas jí prostě vypojí (pro některé služby) a čistí to. Nechápu, proč z toho děláš/děláte armageddon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ne lidi v tom to není, pořád mi to nefunguje po dvou nech...to už je docela divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.