Yamata Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Zdarec dnes mi dorazily ms body a chtel bych si koupit map pack na gearse ale všimnul jsem si že tam jsou tři balíčky, poradte prosím kterej stáhnout. Děkuju Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 stáhni si all fronts, to jsou všechny mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yamata Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Moc diky už mam staženo ale je možné že to vubec nikdo nehraje ? už mě to asi 3 min hleda lidi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ahoj, jestli hledáš lidi na gow2 mp tak mrkni sem: http://console-forum.net/tema/107693-gow-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 nedávej ranked ale custom. je tam ajch za coop, tak bych potřeboval pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Yamata
Zdarec dnes mi dorazily ms body a chtel bych si koupit map pack na gearse ale všimnul jsem si že tam jsou tři balíčky, poradte prosím kterej stáhnout. Děkuju Tomas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.