Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz k Androidu


mcbazzy

Otázka

Ahoj všichni...Přemýšlím o koupi telefonu s Androidem, konkrétně o HTC DESIRE HD a chci se zeptat...Četl jsem na netu nějaký srovnání WM a Androidu a tam bylo napsáno, že bez mobilního internetu a účtu na GOOGLU v podstatě nepošlu ani SMS zprávu...To mě docela zaskočilo...Myslim si, že je takovou blbost by snad vývojáři neudělali...Co by pak dělali lidi bez mobilního internetu???...Tak se chci radši zeptat Vás Androiďáků, jestli je to pravda nebo ne???...Díky moc za odpovědi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Prošel jsem už Symbian, Windows Mobile a teď i Android.

Symbian je hodně uzavřený, musel by ses v tom moc šťourat, aby sis ho přeměnil podle svého. Pokud neděláš něco, jak se mu líbí, tak tě za to nehezky odmění.

Windows Mobile je naopak takový, že když si s ním nepohraješ, tak není moc user-friendly. Měl jsem, ve své době, výkoného Kaisera, ale když jsem se o něj nestaral, tak se mi hned sekal, nereagoval atd.

S Androidem, ačkoli ho nemám ještě tak dlouho, mám zatím jen ty dobré zkušenosti. Oproti WM se v něm nemusíš tolik šťourat (teď nemluvím o ROOTu), aby ti jel krásně, ale zase je otevřenější oproti Symbianu. Jede na bázi Linuxu, tudíž se ani moc nemusíš bát nepříjemností při surfování internetem (WM mi na tohle trpělo), i když v Applu už nějaké ty viry na Androida dělají ( <- vtip .) ), popř. jsou k dispozici antiviry zdarma. Myslím, že je jasným vítězem, nejen mezi S a WM, ale i proti Applu ( díky otevřenosti a napojení na Google, ale nechci tu rozbíhat nějaký flame ;) ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
iPhone s JailBreakem je hodně otevřenej a přizpůsobitelnej a oproti andridu se mi zdá i přehlednější

Ok, možná iP s JB bude otevřenější než bez, ale stále si myslím, že díky open source - jak píše Maverickone - je na tom Android lépe. Nicméně, když vezmeš Androida bez rootu a iP bez JB, tak iPhone je pořád strašně svázanej s Applem. Android není tolik svázanej s jednou platformou, jednou značkou. Ale zas neříkám, že je to uplně špatně. Když má někdo všechno od Applu, tak proč si nekoupit iPhone? Já bych to tak taky udělal, ale u mě "jabko" moc nejede a proto volím jinou variantu. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu