Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 hratelnost...

SmogCZ

Recommended Posts

Čau, takhle jsem se tu dočetl že mužu dokoupit k PS3 klávesnici + myš což je dost dobrý (teda aspoň pro mě jsem spíše na tohle :) ) a chtěl jsem se zeptat napojím PS3 k televizi zapojím internet nastavím IP adresu a následně tam asi bude nějakej ten prohlížeč no hlavní otazkou je vlezu si na např. uloz.to a ted zacnu stahovat filmy ... pojedou mi filmy po stahnuti ? pak teda jeste otazka asi mi nepojedou stažené hry co si stáhnu na hdd do PS např. CS 1.6 či WoW to asi nerozchodím co? :) jo tak díky snad mi sem někdo odpoví :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

na gamepadu je to mnohem zábavnější, máš tam vibrace, motion sensor, dobře se to drží a máš všechny tlačítka na dosah, můžeš hrát v leže pod peřinou atd.... vy zarytí Pcčkáři si zůstantě u těch křápů od Microsoftu a na Ps ani nešahejte a nebo si zvykněte že k Ps patří Dualshock a né vymr...á klávesnice s myší... chápu že po 10letech hraní na Pc pro vás může být joy odstrašující ale je to pouze o tom si na Joy zvyknout a až si zvykneš tak ho nedáš z ruky... do týdne si na Joy navykneš a budeš to s ním umět takže v tom nevidím problém, já osobně už PC hry nehraju !! fuj, je to odpad :)

Odkaz ke komentáři

Nechápu tě, o co ti jde? Ty chceš CS, WOW, klávesnici, myš, prohlížeč, stáhlé filmy.... kup si prostě počítač, a přestaň spamovat.

Vše je jen o zvyku, to samé s klávesnicí a myší, bál jsem se toho, ale přijde mi to oboje skvělé.

A ani klávesnice, myš nebo CSko, nic ti na PS3 nepůjde! Klávesnice ano, myš taky, ale jen na text nebo inteernet, ne do her.

Takže buď tak laskavý, a přestaň tu spamovat zbytečnými tématy.

Pokud už si kupuješ konzoli, nebuď tak líný a zjisti si o tom alespoň základní věci, nebo použij mozek.

Howgh

Odkaz ke komentáři

gamepad je o dost pomalejsi,nepresny-ale casem si zvyknes,nic jineho ti nezbyde,a ze tu spamujes? to neres jsou to chudaci omezeny pouze

na ps3,ja mam psp,x box,pc muzu porovnat.gamepadem z leveho okraje obrazovky na pravy okraj-to je doba,mysi to udelas nekolikrat za sekundu,ale to neni podstatne,podstatna je hratelnost

Odkaz ke komentáři

gamepad je o dost pomalejsi,nepresny-ale casem si zvyknes,nic jineho ti nezbyde,a ze tu spamujes? to neres jsou to chudaci omezeny pouze

na ps3,ja mam psp,x box,pc muzu porovnat.gamepadem z leveho okraje obrazovky na pravy okraj-to je doba,mysi to udelas nekolikrat za sekundu,ale to neni podstatne,podstatna je hratelnost

Aha tak to si tady asi jediny co ma konzoli i kompa.... zas takovy rozdil to neni, urcite to neni pomalejsi (respektive vyrazne). Opravdu jde jen o zvyk, jakmile prilnes k gamepadu, uz ho nepustis, ja uz i na kompu hraju pres gamepad.

na ps3 asi ne,nemam,nevim,jak hrajes strilecky?automaticke zamerovani a prepinani cilu?opravdu zabavne.

Obrazovku opravdu neprejdes, zamerovac je v centru obrazovky, ale to snad i u pc ne? Krom toho autoaiming se da vypnout, ja ho treba nepouzivam.

Odkaz ke komentáři

jo,jde o zvyk,souhlas.komp=rpg,adventury-casem vyjdou aspon cz titulky,konzole sem tam,v globalu skoro vubec

S tima rpg bych nesouhlasil. S mmorpg ano to urcite, ale klasicke rpg maji trend byt "akcnejsi" a mene rpg, prizpusobuji se konzolim, na ketre vychazi uz skoro vsechno. Treba takovy legendarni Mass effect byl puvodne pouze pro xbox stejne jako treba kotor (stejne studio)

Odkaz ke komentáři

Obrazovku opravdu neprejdes, zamerovac je v centru obrazovky, ale to snad i u pc ne? Krom toho autoaiming se da vypnout, ja ho treba nepouzivam.

takze zamerujes pohybem tela?zamerovac mas porad ve stredu?no mozna to je janka vymozenost ps3,napr. letecky simulator-porad zamerovac

v centru obrazovky?docela uchylny ale mozna maj kulomety napevno a musi mirit polohou letadla-kdysi to tak bylo,ted uz ne.je spousta

her kde je zamerovac ve stredu a jakoby se pohybuje pozadi,co treba mafie2?jsi v zakrytu,zamerovacem muzes jezdit z leva do prava,nahoru,dolu,

ale urcite neni porad ve stredu,pri chuzi mozna jo.

Odkaz ke komentáři

takze zamerujes pohybem tela?zamerovac mas porad ve stredu?no mozna to je janka vymozenost ps3,napr. letecky simulator-porad zamerovac

v centru obrazovky?docela uchylny ale mozna maj kulomety napevno a musi mirit polohou letadla-kdysi to tak bylo,ted uz ne.je spousta

her kde je zamerovac ve stredu a jakoby se pohybuje pozadi,co treba mafie2?jsi v zakrytu,zamerovacem muzes jezdit z leva do prava,nahoru,dolu,

ale urcite neni porad ve stredu,pri chuzi mozna jo.

Nevim jak casto hrajes hry, ale kazda strilecka ma staticky zamerovac, ten je porad na stejnem miste (vetsinou ve stredu obrazovky) takze prestat placat kotiny.

Ale spis si jen natvrdly a nepochopils to.

Odkaz ke komentáři

a já snad spamuju? já se jen zeptal...ježiš zavorka radši mlč to bys mi neřekl do očí (řekl jen pokuď umíš rychle běhat :) ) a naco mi bude 320GB hadr? nanic když budu mít XXX her a ukládání na hdd tak to zabere max 1GB a co se zbytkem? a hrál jsem na gamepadu na PS1 jasem bonda :D ježíš já než zaměřil do vrchu či dolu to byla doba....jde mi oto jestli to už je na PS3 aspoň trocha lepší jak na PS1 prostě rychlejší pohnu nahoru a šup už jsem skoro nahoře prostě když si vemu "rychlou" střílečku Q3A kde je mapa a prostě je to masakr a já tuhle hru seženu na hraní MP na PS3 bude to taky taková rychlovka nebo to bude sekačka jak prase kde všichni než se otočí uběhne 5 minut? :D

Odkaz ke komentáři

a já snad spamuju? já se jen zeptal...ježiš zavorka radši mlč to bys mi neřekl do očí (řekl jen pokuď umíš rychle běhat :) ) a naco mi bude 320GB hadr? nanic když budu mít XXX her a ukládání na hdd tak to zabere max 1GB a co se zbytkem? a hrál jsem na gamepadu na PS1 jasem bonda :D ježíš já než zaměřil do vrchu či dolu to byla doba....jde mi oto jestli to už je na PS3 aspoň trocha lepší jak na PS1 prostě rychlejší pohnu nahoru a šup už jsem skoro nahoře prostě když si vemu "rychlou" střílečku Q3A kde je mapa a prostě je to masakr a já tuhle hru seženu na hraní MP na PS3 bude to taky taková rychlovka nebo to bude sekačka jak prase kde všichni než se otočí uběhne 5 minut? :D

Nn je to tak dementni jako pred deseti lety na ps1 a proto si to miliony hracu uzivaj patricne vic nez na "rychlem" pc.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu