Zavorka Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Podle mě to můžeš vypnout v nastavení, je to docela logický :D Mě se COD4 hraje nejlíp na nejnižší detaily, ukažte mi někdo jak na konzoli otevřu ve hře konzoli a upravim si detaily, aby mi tam nepoletovali ty papírky a ostatní blbosti, kvůli kterým jinak vidim kravskou 3,14ču proto mám radši konzole ... všichni maji stejné podmínky ... at žije fairplay! EDIT: jinak jak koukám si asi ten typ co by si ani neškrtl kdybys měl stejné podmínky jako ostatní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 a tak proč zakládat novej topic když se mužu zeptat tu tak snad mi zase někdo odpoví nejsem si jist co znamená značka FW no a proč někomu záleží jaká je toho zrovna verze potom co je flashnout PS3? tak představil bych si něco jako u PS1 a 2 čipnout ale pochybuju že PS3 jde čipnout takže furt nevím co je flashnout a čeho tím docílím :) jo dík za vysvětleni :) FW je verze systému.. (jestli ne klidně mě opravte :D) Ps3 čipnout nejde a flash je vlastně takový čipnutí ale jen softwarově... (nemusíš rozebírat Ps atd.) u Ps3 se tomu říká Jailbreak ..? ... a podlě mě přece v žádným MPčku nemůže mít jeden hráč zaplej autoaim a druhej vyplej... to je přece cheating a konzole jsou NECHEATERSKÉ takže mi to příjde jako blbost, nevím teda jak u COD ale u všech MP her co jsem zatím hral AutoAim nebyl a ani nešel zapnout.. a střílečky na Ps3 ? luxusní... takže nechápu proč by si někdo koupil Ps3 jen kvůli fotbalu a tekkenovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 proto mám radši konzole ... všichni maji stejné podmínky ... at žije fairplay!EDIT: jinak jak koukám si asi ten typ co by si ani neškrtl kdybys měl stejné podmínky jako ostatní ;) Jejich chyba když maj nejvyšší detaily :D A taky hraju promod a tam to taky docela dávám, kvůli super skillerům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 FW je verze systému.. (jestli ne klidně mě opravte :D)Ps3 čipnout nejde a flash je vlastně takový čipnutí ale jen softwarově... (nemusíš rozebírat Ps atd.) u Ps3 se tomu říká Jailbreak ..? ... a podlě mě přece v žádným MPčku nemůže mít jeden hráč zaplej autoaim a druhej vyplej... to je přece cheating a konzole jsou NECHEATERSKÉ takže mi to příjde jako blbost, nevím teda jak u COD ale u všech MP her co jsem zatím hral AutoAim nebyl a ani nešel zapnout.. a střílečky na Ps3 ? luxusní... takže nechápu proč by si někdo koupil Ps3 jen kvůli fotbalu a tekkenovy... Na xboxu je auto aiming automaticky zaply, ale jde ho vypnout, takze se muzes leda dobrovolne "znevyhodnit". Jinak priznam se, ze "realisticka" grafika u dnesnich her mi taky obcas vadi v tom ze je tezsi se v ni orientovat. Ale jde o zvyk, kazdopadne je to tezsi nez strilet do hranatych panaku v CS 1.6 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 njn xbox... :D a k té orientaci, nekolují ti v žilách nějaké zakázané látky ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 To dělá to nasvícení proto je blbě vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 njn xbox... :D a k té orientaci, nekolují ti v žilách nějaké zakázané látky ? :D To sice obcas jo, ale nikde ne pri hrani :) A nerikej te mi ze je pro vas stejne "jednoduche" hrat CS 1.6 a treba MW2. Oncas se ti panaci ve vsem tom hd krovi a vselijakem harampadi ztrati :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 To sice obcas jo, ale nikde ne pri hrani :) hrát zkouřenej je právě nejlepší :D já s tím teda problémy nemám pokud nepočítám nějaký tmavý místnosti nebo to že jsem pod vlivem omamných látek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 hrát zkouřenej je právě nejlepší :D já s tím teda problémy nemám pokud nepočítám nějaký tmavý místnosti nebo to že jsem pod vlivem omamných látek :) JJ to vim, ale vzhledem k tomu ze mame velkou televizi v obyvaku tak nemuzu hrat po vecerech, pro to se chystam koupit velkou telku. Hrat s THC v krvi je samozrejme mnohem extensivnejsi zazitek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Hele chci se ejste zeptat : 1 ) vi kdyz mirite tak joystickem pomalu prejizdite nebo ho tam jako "cvrnknete"? 2) kdyz ho chce¨te zastaivit tak ho pustite nebo ho tam vratite sami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Analog se centruje doprostřed, kdyby si ho musel vracet, bylo by to úplně na pikaču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Hele chci se ejste zeptat : 1 ) vi kdyz mirite tak joystickem pomalu prejizdite nebo ho tam jako "cvrnknete"? 2) kdyz ho chce¨te zastaivit tak ho pustite nebo ho tam vratite sami? měl by ses naučit mířit plynule a né sekanýma pohybama ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 //nikdy nesudavej prsty z joysticku ja je tam mam furt a prax uz me naucil skill jak plynule presne mirit ale kdybych je sundaval hned jak nekoho zabiju tak si nezahraju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 OMG!.... Já sem taky vyrůstal na CS1.6 PS3 mam chvilku a na Dualshocku sem se naučil hned... Podle mně je větší zábava hrát na gamepadu než na klávesnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 No tak jsem se pobavil čtení příspěvků. Nechápu jak si mužete nadávat za to že jeden hraje tak a druhej tak tak prostě někomu to nesedí. Mám známího ten hraje na ps3 docela dost ale nikdy by nešel hrát střílečky ty hraje na PC. Kolikrát jsem se ho snažil přemluvit ale prostě nejde a nedá se mnou třeba Killzone. Prostě FPS hraje pouze na PC. Je to prostě o člověku. Zrovna dneska zahrál sem si Bad Company2 na PS3 a teď sem dohrál CoD MW na PC samozřejmě multiplayer. Kluci hraní je sranda tak se nečilte a hrajte;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 mam pocit ze sem pisi zakomplexovaní uchylaci co vecer co vecer onanuji nad svou konzoly a rikaji si pri tom jak je krasna atd......... kolik vam je deti 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Nehodili byste mi sem prosim video na Yt kde nekdo hraje FPS poprvi na PS3 prosím?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps3-xbox360 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 silver : Pokud si chceš vyzkoušet jak se na PS3 hraje vyser se na nějaký videa a zajdi si do nějakýho většího elektra konzoli zkusit a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Nejlepší věc co může bejt - hraní stříleček na gamepadu 8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Nehodili byste mi sem prosim video na Yt kde nekdo hraje FPS poprvi na PS3 prosím?díky napoprvé to nikdo neumí !! pár hodin hraní a vžiješ se do toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Vždycky sem byl silně proti hraní na PS celkově .. Uplně sem to nemoh vystát .. A střílečky na padu ? Něco co sem si neuměl ani představit .. Ted už mám dotočenýho FEARA 2 na medium a COD 3 na medium na PS3 na padu a nemůžu si stěžovat .. Jasný že to občas ulítne seknu se nebo tak .. Ale jinak něco nesktečnýho .. Není nad konzoli .. PC se ji nikdy herně nevyrovná :) a to ani v hraní stříleček .. A že to můžu posoudit zrovna u FEARA kterýho sem dohrál na obojím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 A jak dáváš mulťák? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 V mulťáku sem zatím hrál Feara asi 2x protože to skoro nikdo nehraje .. A COD už vůbec .. Jediný co jakžtakž hraju je Uncharted 2 ale to se nedá jako FPS nazvat takže těžko říct .. Teď až mi přijde kreditka tak si budu objednávat BF BC2 tak pak dám vedět jak zvládám mulťák .. Ale je jasný že než se do toho dostanu bude to otázka né hodin ale dnů .. Né-li měsíce .. Protože je rozdíl mezi SP a MP a to dost razantní .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 pokud není člověk debil tak prostě se na gamepadu naučí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Na kolik si mam dát rychlost ? 3. ? díky (call of duty,proste strilecky..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.