Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 hratelnost...

SmogCZ

Recommended Posts

Podle mě to můžeš vypnout v nastavení, je to docela logický :D Mě se COD4 hraje nejlíp na nejnižší detaily, ukažte mi někdo jak na konzoli otevřu ve hře konzoli a upravim si detaily, aby mi tam nepoletovali ty papírky a ostatní blbosti, kvůli kterým jinak vidim kravskou 3,14ču

proto mám radši konzole ... všichni maji stejné podmínky ... at žije fairplay!

EDIT: jinak jak koukám si asi ten typ co by si ani neškrtl kdybys měl stejné podmínky jako ostatní ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

a tak proč zakládat novej topic když se mužu zeptat tu tak snad mi zase někdo odpoví nejsem si jist co znamená značka FW no a proč někomu záleží jaká je toho zrovna verze potom co je flashnout PS3? tak představil bych si něco jako u PS1 a 2 čipnout ale pochybuju že PS3 jde čipnout takže furt nevím co je flashnout a čeho tím docílím :) jo dík za vysvětleni :)

FW je verze systému.. (jestli ne klidně mě opravte :D)

Ps3 čipnout nejde a flash je vlastně takový čipnutí ale jen softwarově... (nemusíš rozebírat Ps atd.) u Ps3 se tomu říká Jailbreak ..?

... a podlě mě přece v žádným MPčku nemůže mít jeden hráč zaplej autoaim a druhej vyplej... to je přece cheating a konzole jsou NECHEATERSKÉ takže mi to příjde jako blbost, nevím teda jak u COD ale u všech MP her co jsem zatím hral AutoAim nebyl a ani nešel zapnout..

a střílečky na Ps3 ? luxusní... takže nechápu proč by si někdo koupil Ps3 jen kvůli fotbalu a tekkenovy...

Odkaz ke komentáři

proto mám radši konzole ... všichni maji stejné podmínky ... at žije fairplay!

EDIT: jinak jak koukám si asi ten typ co by si ani neškrtl kdybys měl stejné podmínky jako ostatní ;)

Jejich chyba když maj nejvyšší detaily :D

A taky hraju promod a tam to taky docela dávám, kvůli super skillerům

Odkaz ke komentáři

FW je verze systému.. (jestli ne klidně mě opravte :D)

Ps3 čipnout nejde a flash je vlastně takový čipnutí ale jen softwarově... (nemusíš rozebírat Ps atd.) u Ps3 se tomu říká Jailbreak ..?

... a podlě mě přece v žádným MPčku nemůže mít jeden hráč zaplej autoaim a druhej vyplej... to je přece cheating a konzole jsou NECHEATERSKÉ takže mi to příjde jako blbost, nevím teda jak u COD ale u všech MP her co jsem zatím hral AutoAim nebyl a ani nešel zapnout..

a střílečky na Ps3 ? luxusní... takže nechápu proč by si někdo koupil Ps3 jen kvůli fotbalu a tekkenovy...

Na xboxu je auto aiming automaticky zaply, ale jde ho vypnout, takze se muzes leda dobrovolne "znevyhodnit".

Jinak priznam se, ze "realisticka" grafika u dnesnich her mi taky obcas vadi v tom ze je tezsi se v ni orientovat. Ale jde o zvyk, kazdopadne je to tezsi nez strilet do hranatych panaku v CS 1.6 :)

Odkaz ke komentáři

njn xbox... :D

a k té orientaci, nekolují ti v žilách nějaké zakázané látky ? :D

To sice obcas jo, ale nikde ne pri hrani :)

A nerikej te mi ze je pro vas stejne "jednoduche" hrat CS 1.6 a treba MW2. Oncas se ti panaci ve vsem tom hd krovi a vselijakem harampadi ztrati :)

Odkaz ke komentáři

hrát zkouřenej je právě nejlepší :D

já s tím teda problémy nemám pokud nepočítám nějaký tmavý místnosti nebo to že jsem pod vlivem omamných látek :)

JJ to vim, ale vzhledem k tomu ze mame velkou televizi v obyvaku tak nemuzu hrat po vecerech, pro to se chystam koupit velkou telku.

Hrat s THC v krvi je samozrejme mnohem extensivnejsi zazitek :)

Odkaz ke komentáři

No tak jsem se pobavil čtení příspěvků. Nechápu jak si mužete nadávat za to že jeden hraje tak a druhej tak tak prostě někomu to nesedí. Mám známího ten hraje na ps3 docela dost ale nikdy by nešel hrát střílečky ty hraje na PC. Kolikrát jsem se ho snažil přemluvit ale prostě nejde a nedá se mnou třeba Killzone. Prostě FPS hraje pouze na PC. Je to prostě o člověku. Zrovna dneska zahrál sem si Bad Company2 na PS3 a teď sem dohrál CoD MW na PC samozřejmě multiplayer. Kluci hraní je sranda tak se nečilte a hrajte;-)

Odkaz ke komentáři

Vždycky sem byl silně proti hraní na PS celkově .. Uplně sem to nemoh vystát .. A střílečky na padu ? Něco co sem si neuměl ani představit .. Ted už mám dotočenýho FEARA 2 na medium a COD 3 na medium na PS3 na padu a nemůžu si stěžovat .. Jasný že to občas ulítne seknu se nebo tak .. Ale jinak něco nesktečnýho .. Není nad konzoli .. PC se ji nikdy herně nevyrovná :) a to ani v hraní stříleček .. A že to můžu posoudit zrovna u FEARA kterýho sem dohrál na obojím ..

Odkaz ke komentáři

V mulťáku sem zatím hrál Feara asi 2x protože to skoro nikdo nehraje .. A COD už vůbec .. Jediný co jakžtakž hraju je Uncharted 2 ale to se nedá jako FPS nazvat takže těžko říct .. Teď až mi přijde kreditka tak si budu objednávat BF BC2 tak pak dám vedět jak zvládám mulťák .. Ale je jasný že než se do toho dostanu bude to otázka né hodin ale dnů .. Né-li měsíce .. Protože je rozdíl mezi SP a MP a to dost razantní ..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu