Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zkoušel jsem jak v režimu bez chipu tak s chipem ale stále nejde. Postup byl tento: z 3.50 pomoci Teensy 1.0 na 3.41(upravený FW) pak na 2.10 (orig.) a zpět na 3.41 (orig.) a nic :-(

Ještě jsem nenapsal že hned po downgrade na 3.41(upravený FW) to nefungovalo jak v režimu bez chipu tak s chipem a proto jsem zkusil downgrade na 2.10 (orig.) a pak update na 3.41 (orig.) a stále nejde ani v jednom režimu (PS3 mám FAT verzi s 320GB původně 40GB).

Tak jsem to konečně vyřešil :-), vše fakčí jak má.

Odesláno
Zkoušel jsem jak v režimu bez chipu tak s chipem ale stále nejde. Postup byl tento: z 3.50 pomoci Teensy 1.0 na 3.41(upravený FW) pak na 2.10 (orig.) a zpět na 3.41 (orig.) a nic :-(

Ještě jsem nenapsal že hned po downgrade na 3.41(upravený FW) to nefungovalo jak v režimu bez chipu tak s chipem a proto jsem zkusil downgrade na 2.10 (orig.) a pak update na 3.41 (orig.) a stále nejde ani v jednom režimu (PS3 mám FAT verzi s 320GB původně 40GB).

stejnej problem...

Odesláno
Tak ani postup s downgrade na 2.10 a pak následně ofic. 3.41 nepomohl (PS3 Fat 40GB) :-(

Vytváří se projekt pro řešení tohledle problému, udělejte zálohu a zašlete jí na maila, aby to ten člověk mohl vyřešit. Díky :-)

- Stáhni si http://www.mediafire.com/?5ev12j9dasy6jff

1. Zapni PS3 s JB

2. Dej DRLbackup.pkg do kořenového adresáře USB FAT32 flashku a připoj ho k tvé PS3.

3. Nainstalujte DRLbackup.pkg (Install Package Files), spusťte jej z XMB.

4. Obrazovka zčerná na několik sekund. Když je DRLbackup hotov, budeš vrácen do XMB.

5. Mrkni jestli jsou 3 soubory na USB flashce: Nakopíruj DRL1/DRL2 do ZIP a pojmenuj jako: devflash3_<MD5HASH>.zip

6. Poslat zip soubor na: ProjectPS3bluray@gmail.com

Je člověk, který na tom dělá tak mu to snad pomůže udělat řešení.

Odesláno
mam mensi problem , me misto toho aby se rozsvitila dioda pri jb , tak se hodi Ps3 do serveris modu .. ale neblika a nic nedela .. co stim ?

Edit: Ovladac se ke konzoli nechce pripojit

Edit1: S Ps3 neslo vubec nic delat musel jsem dat natvrdo RESTORE (opravdu to bude trvat tak dlouho jak tam pisou? )

diky

- U prvního problému po Downgrade musíš nahrát zpět SW 1.7 do Breakeru... Máš tam určitě pořádn aprogramovaný Downgrade, proto to nejde.

- U toho druhého problému udělej restore na 3.5 tedy a pak proveď Downgrade, ale už pak musíš přehrát soft na JB.

Odesláno

Presne to delam -> do recovery menu se dostat nemuzu , ps3 si update nasel dal jsem instalovat a ps3 se vypne ... A ted kdyz zapnu ps3 nabehme znovu update Viz . http://www.2i.cz/94425872a1 (0%) a za 2-3 sekundy zase nabehne cervena obrazovka jako predtim ... Uz fskt nevim co delat , pomohlo by vyndat disc a naformatovat ho a pak znovu ho dat do ps3 ?

mohl bych te poprosit od ICQ nebo nejaky kontakt ?

Odesláno
Presne to delam -> do recovery menu se dostat nemuzu , ps3 si update nasel dal jsem instalovat a ps3 se vypne ... A ted kdyz zapnu ps3 nabehme znovu update Viz . http://www.2i.cz/94425872a1 (0%) a za 2-3 sekundy zase nabehne cervena obrazovka jako predtim ... Uz fskt nevim co delat , pomohlo by vyndat disc a naformatovat ho a pak znovu ho dat do ps3 ?

mohl bych te poprosit od ICQ nebo nejaky kontakt ?

Zkus nechat pořád flashku s FW 3.5 nebo 3.41 v USB portu - úplně vpravo když se pak zapne a skočí ta hláška s instalací...

Ještě je tady možnost, tedy jsi tedy spustil downgrade znovu.. Naformátovat usb flashku, nahrát tam ten soubor 2 - .self. Vypnout konzoli z proudu, vložit flashku do úplně pravého portu a zapnout. Čekat dokud se sama nevypne. Ten 2. soubor slouží k tomu, aby se konzole vracela do původního stavu pro veřejnost.

Pak mě napadla ještě jedna volovina :-) Vytáhnout disk a zkusit zapnout PS3, pak se uvidí jestli bude chtít pořád instalovat.

Už jsem se setkal s návodem, že nechat zapojený disk, zapnout PS3 a jakmile se chce spustit ten update, vytáhnout disk. Poté by měla skočit hláška, že disk je poškozený jestli chceš format, tak disk zase zapojit a dát naformátovat.

Co se týká formátu toho disku, tak je to linuxový systém souborů a bez linuxu je to těžké, protože Windows ho nechtějí vidět. Osobně jsem jednou zformátoval disk pomocí jednoho programu, který se spustí z disketovky před startem PC a ještě k tomu to nejde zformátovat na ten výchozí systém... Proto bych se do toho moc nepouštěl. Pokud to budeš chtít zkusit, tak sata kabel a připojit k PC. Pak si můžeš stáhnout Paragon Partition Manager a zkusti ho přeformátovat do fat32, to je nejrychlejší možnost.

Ještě jsem našel na webu ohledně toho pár věcí. Někdo zkouší přes to recovery menu všechny možnosti. Někomu se to bricklo z důvodu přerušení aktualizace a Sony jim to zdarma opravila, protože to není chyba JB, ale chyba špatného přeinstalování FW. Sony moc dobře o tom problému ví a schválně nenastaví jednoduchý Update bez rizik.

ICQ jsem zrušil, ale na jirkasound@gmail.com to bude rychlejší...

Odesláno
Vytváří se projekt pro řešení tohledle problému, udělejte zálohu a zašlete jí na maila, aby to ten člověk mohl vyřešit. Díky :-)

- Stáhni si http://www.mediafire.com/?5ev12j9dasy6jff

1. Zapni PS3 s JB

2. Dej DRLbackup.pkg do kořenového adresáře USB FAT32 flashku a připoj ho k tvé PS3.

3. Nainstalujte DRLbackup.pkg (Install Package Files), spusťte jej z XMB.

4. Obrazovka zčerná na několik sekund. Když je DRLbackup hotov, budeš vrácen do XMB.

5. Mrkni jestli jsou 3 soubory na USB flashce: Nakopíruj DRL1/DRL2 do ZIP a pojmenuj jako: devflash3_<MD5HASH>.zip

6. Poslat zip soubor na: ProjectPS3bluray@gmail.com

Je člověk, který na tom dělá tak mu to snad pomůže udělat řešení.

Díky za info, sleduji dění okolo tohoto problému tak to snad pomůže.

Odesláno
internet i PSN, oboje chci využívat ale zároveň mít JB, chápete ne ? :) POkud sem to z tvé odpovědi pochopil, tak internet funguje ale PSN ne ? Ještě jedna otázka, můžu upgradovat originální hry z originálního bluray media ? (Vše myšleno, za staršího FW + JB)

Ahoj ! Internet funguje, PSN není ještě dořešeno. Jeden čas fungovalo, pak zas ne... Chtělo by to kompletní záplatu.

Upgradovat hry je možné samozřejmě, ale většinou ty Upgrady z BD Disků se týkají FW a ten se rozhodně měnit zatim nemůže.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu