ulipek Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 mam mensi problem , me misto toho aby se rozsvitila dioda pri jb , tak se hodi Ps3 do serveris modu .. ale neblika a nic nedela .. co stim ? Edit: Ovladac se ke konzoli nechce pripojit Edit1: S Ps3 neslo vubec nic delat musel jsem dat natvrdo RESTORE (opravdu to bude trvat tak dlouho jak tam pisou? ) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aula Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 O čem točíš? bikmatyNejspíš o nefunkční BR mechanice viz výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bikmaty Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Ano, stále točím o BluRay mechanice, nějak mi to stále nejede po tom downgrade (přehrávání filmů na BluRay) a tak pokud máte nějaké tipy tak rád uvítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy33 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 A zkusils nabootovat bez cipu a pak jet Bluray? Mne to s cipem taky nejelo, bez cipu jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bikmaty Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Zkoušel jsem jak v režimu bez chipu tak s chipem ale stále nejde. Postup byl tento: z 3.50 pomoci Teensy 1.0 na 3.41(upravený FW) pak na 2.10 (orig.) a zpět na 3.41 (orig.) a nic :-( Ještě jsem nenapsal že hned po downgrade na 3.41(upravený FW) to nefungovalo jak v režimu bez chipu tak s chipem a proto jsem zkusil downgrade na 2.10 (orig.) a pak update na 3.41 (orig.) a stále nejde ani v jednom režimu (PS3 mám FAT verzi s 320GB původně 40GB). Tak jsem to konečně vyřešil :-), vše fakčí jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 http://2i.cz/13061c36e5 tohle pise i po updatu na 3.50 a 3.55 ... nemuzu se z toho dostat co stim prosim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aula Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Asi bych zkusil zavolat technickou podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Zkoušel jsem jak v režimu bez chipu tak s chipem ale stále nejde. Postup byl tento: z 3.50 pomoci Teensy 1.0 na 3.41(upravený FW) pak na 2.10 (orig.) a zpět na 3.41 (orig.) a nic :-(Ještě jsem nenapsal že hned po downgrade na 3.41(upravený FW) to nefungovalo jak v režimu bez chipu tak s chipem a proto jsem zkusil downgrade na 2.10 (orig.) a pak update na 3.41 (orig.) a stále nejde ani v jednom režimu (PS3 mám FAT verzi s 320GB původně 40GB). stejnej problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Tak ani postup s downgrade na 2.10 a pak následně ofic. 3.41 nepomohl (PS3 Fat 40GB) :-( Vytváří se projekt pro řešení tohledle problému, udělejte zálohu a zašlete jí na maila, aby to ten člověk mohl vyřešit. Díky :-) - Stáhni si http://www.mediafire.com/?5ev12j9dasy6jff 1. Zapni PS3 s JB 2. Dej DRLbackup.pkg do kořenového adresáře USB FAT32 flashku a připoj ho k tvé PS3. 3. Nainstalujte DRLbackup.pkg (Install Package Files), spusťte jej z XMB. 4. Obrazovka zčerná na několik sekund. Když je DRLbackup hotov, budeš vrácen do XMB. 5. Mrkni jestli jsou 3 soubory na USB flashce: Nakopíruj DRL1/DRL2 do ZIP a pojmenuj jako: devflash3_<MD5HASH>.zip 6. Poslat zip soubor na: ProjectPS3bluray@gmail.com Je člověk, který na tom dělá tak mu to snad pomůže udělat řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 mam mensi problem , me misto toho aby se rozsvitila dioda pri jb , tak se hodi Ps3 do serveris modu .. ale neblika a nic nedela .. co stim ? Edit: Ovladac se ke konzoli nechce pripojit Edit1: S Ps3 neslo vubec nic delat musel jsem dat natvrdo RESTORE (opravdu to bude trvat tak dlouho jak tam pisou? ) diky - U prvního problému po Downgrade musíš nahrát zpět SW 1.7 do Breakeru... Máš tam určitě pořádn aprogramovaný Downgrade, proto to nejde. - U toho druhého problému udělej restore na 3.5 tedy a pak proveď Downgrade, ale už pak musíš přehrát soft na JB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 http://2i.cz/13061c36e5tohle pise i po updatu na 3.50 a 3.55 ... nemuzu se z toho dostat co stim prosim ??? Dej si Recovery Menu pomocí držení tlačítka Power... Viz výše. Na flashku si nakopíruj oficiální FW 3.5, tu připoj do PS3 a v recovery menu najeď na System Update a nainstaluj FW zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Presne to delam -> do recovery menu se dostat nemuzu , ps3 si update nasel dal jsem instalovat a ps3 se vypne ... A ted kdyz zapnu ps3 nabehme znovu update Viz . http://www.2i.cz/94425872a1 (0%) a za 2-3 sekundy zase nabehne cervena obrazovka jako predtim ... Uz fskt nevim co delat , pomohlo by vyndat disc a naformatovat ho a pak znovu ho dat do ps3 ? mohl bych te poprosit od ICQ nebo nejaky kontakt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Presne to delam -> do recovery menu se dostat nemuzu , ps3 si update nasel dal jsem instalovat a ps3 se vypne ... A ted kdyz zapnu ps3 nabehme znovu update Viz . http://www.2i.cz/94425872a1 (0%) a za 2-3 sekundy zase nabehne cervena obrazovka jako predtim ... Uz fskt nevim co delat , pomohlo by vyndat disc a naformatovat ho a pak znovu ho dat do ps3 ?mohl bych te poprosit od ICQ nebo nejaky kontakt ? Zkus nechat pořád flashku s FW 3.5 nebo 3.41 v USB portu - úplně vpravo když se pak zapne a skočí ta hláška s instalací... Ještě je tady možnost, tedy jsi tedy spustil downgrade znovu.. Naformátovat usb flashku, nahrát tam ten soubor 2 - .self. Vypnout konzoli z proudu, vložit flashku do úplně pravého portu a zapnout. Čekat dokud se sama nevypne. Ten 2. soubor slouží k tomu, aby se konzole vracela do původního stavu pro veřejnost. Pak mě napadla ještě jedna volovina :-) Vytáhnout disk a zkusit zapnout PS3, pak se uvidí jestli bude chtít pořád instalovat. Už jsem se setkal s návodem, že nechat zapojený disk, zapnout PS3 a jakmile se chce spustit ten update, vytáhnout disk. Poté by měla skočit hláška, že disk je poškozený jestli chceš format, tak disk zase zapojit a dát naformátovat. Co se týká formátu toho disku, tak je to linuxový systém souborů a bez linuxu je to těžké, protože Windows ho nechtějí vidět. Osobně jsem jednou zformátoval disk pomocí jednoho programu, který se spustí z disketovky před startem PC a ještě k tomu to nejde zformátovat na ten výchozí systém... Proto bych se do toho moc nepouštěl. Pokud to budeš chtít zkusit, tak sata kabel a připojit k PC. Pak si můžeš stáhnout Paragon Partition Manager a zkusti ho přeformátovat do fat32, to je nejrychlejší možnost. Ještě jsem našel na webu ohledně toho pár věcí. Někdo zkouší přes to recovery menu všechny možnosti. Někomu se to bricklo z důvodu přerušení aktualizace a Sony jim to zdarma opravila, protože to není chyba JB, ale chyba špatného přeinstalování FW. Sony moc dobře o tom problému ví a schválně nenastaví jednoduchý Update bez rizik. ICQ jsem zrušil, ale na jirkasound@gmail.com to bude rychlejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bikmaty Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Vytváří se projekt pro řešení tohledle problému, udělejte zálohu a zašlete jí na maila, aby to ten člověk mohl vyřešit. Díky :-)- Stáhni si http://www.mediafire.com/?5ev12j9dasy6jff 1. Zapni PS3 s JB 2. Dej DRLbackup.pkg do kořenového adresáře USB FAT32 flashku a připoj ho k tvé PS3. 3. Nainstalujte DRLbackup.pkg (Install Package Files), spusťte jej z XMB. 4. Obrazovka zčerná na několik sekund. Když je DRLbackup hotov, budeš vrácen do XMB. 5. Mrkni jestli jsou 3 soubory na USB flashce: Nakopíruj DRL1/DRL2 do ZIP a pojmenuj jako: devflash3_<MD5HASH>.zip 6. Poslat zip soubor na: ProjectPS3bluray@gmail.com Je člověk, který na tom dělá tak mu to snad pomůže udělat řešení. Díky za info, sleduji dění okolo tohoto problému tak to snad pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Takže potvrzuju uspěšný DG z 3.50 na 3.41 a nasledny JB (Blu-ray mechaniku nemam jak vyzkoušet protože nemam žadny film na Blu-ray ale origo hry to normalne čte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Tak po spusteni breakloaderu na win 7 32bit uz sice PS3break blika zelene ale nic se nestane pouze zapne ps3 do menu(normalni mod) vcem jeste muze byt chyba ? skousel jsmei vsechny updaty a verze na ps3break Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 dostal jsem se do factory settings ale kdyz tam dam flasku s tim fw nic to nedela najede to znova na factory tzn zadna cerna obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 to me taky delalo ale potom jsem dal restore protoze stim neslo nic delat a od te doby uz nechce naskocit ani service mod :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 ja to budu davat kanalizatorovi on mi to udela :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Ja uz jsem problem vyresil stacilo vymenit PS3breaker (loader) z verze 1.0 na 1.1 a vse slape :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohohlava Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Funguje Vám internet, když downgradujete, popřípadě při ignoraci hlášky, že je nový FW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Internet ano , ale ty asi myslis PSN ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohohlava Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 internet i PSN, oboje chci využívat ale zároveň mít JB, chápete ne ? :) POkud sem to z tvé odpovědi pochopil, tak internet funguje ale PSN ne ? Ještě jedna otázka, můžu upgradovat originální hry z originálního bluray media ? (Vše myšleno, za staršího FW + JB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 internet i PSN, oboje chci využívat ale zároveň mít JB, chápete ne ? :) POkud sem to z tvé odpovědi pochopil, tak internet funguje ale PSN ne ? Ještě jedna otázka, můžu upgradovat originální hry z originálního bluray media ? (Vše myšleno, za staršího FW + JB) Ahoj ! Internet funguje, PSN není ještě dořešeno. Jeden čas fungovalo, pak zas ne... Chtělo by to kompletní záplatu. Upgradovat hry je možné samozřejmě, ale většinou ty Upgrady z BD Disků se týkají FW a ten se rozhodně měnit zatim nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 zdarec, kdyz udelam downgrade ze 3.55 na 3.41, pujde bez problemu zpatky vratit na 3.55 updatem z flashky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.