Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ps3 v�noce

silver

Recommended Posts

Tak to ja dostanu PS3 Slim 250 Gb spolu v bundlu s Move Starer Packem a jelikoz jsem nakupoval v JRC tak k tomu za polovic i druhy dualshock.

Sam sobe (:)) dam kinect, a 6 dle meho nazoru stezejnich ps3 her - Heavy Rain, Uncharted 1 a 2, LittleBigPlanet, God of War 3 a Metal Gear Solid 4 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já dostanu k Vánocům novej pokoj a notebook, tak u na nic víc moc nárok nemám, ale nadělil sem si Brotherhood (nevydržel sem a dohrál), se zpožděním LBP2 a možná GoW Collection a MGS4 :)

Na nic víc nárok nemáte?Se moc nediv :D notebook 10 000++ a pokoj nevim cca 50 000++... :D co bys chtel vic.. .D:

Odkaz ke komentáři

rozezranci ja dostanu mozna tak fuski mi staci kdyz preziju do noveho roku vanoce nejsou o darcich pro me je to o DOBRE stravenem spolecnem casu se svoji zenou a prateli ..... a mozna by bodlo pod strom GT5

Mluvíš na ty děti co to dostanou doufám , Já si to co sem napsal kupuju celé za své prachy které sem si sám vidělal prací :D :D: D jinak taky dostanu věci za pár korun .... Přeci bych nemohl chtít po rodině dárky za Xtisíc :D

Odkaz ke komentáři

Na nic víc nárok nemáte?Se moc nediv :D notebook 10 000++ a pokoj nevim cca 50 000++... :D co bys chtel vic.. .D:

Opravdu se nechci vychloubat, ale oboje bude stát mnohe mnohem víc :D

To víš, stěhování přínáší výhody :D

Samozřejmně, v rámci PS3 (a konzolí obecně) to budou svátky propařených večerů s kámošema a spousta sněděných chipsů :D

Odkaz ke komentáři

rozezranci ja dostanu mozna tak fuski mi staci kdyz preziju do noveho roku vanoce nejsou o darcich pro me je to o DOBRE stravenem spolecnem casu se svoji zenou a prateli ..... a mozna by bodlo pod strom GT5
No zajimavé, že já co si pamatuju tak to píšeš do podobných topiců každý rok :roll:

Jinak já nedostanu nic, už jsem dostal novou tv :)

Odkaz ke komentáři

pohodové dny strávené s rodinou nad čajem a cukrovím ? ... děkuji za pobavení :)

tím nechci říct že vánoce jsou jen a jen o dárcích, vánoce jsou prostě jen 24. prosinec, stejný den jako ty tisíce dalších který za svůj život prožijete...

Jenže tady jde o to, že třeba u nás znamenají Vánoce ten týden před 24 a týden po v uvolněné náladě, prostě pohodička s přáteli, u telky, pokec, procházky, návstěvy, prostě nejpohodovější čas v roce :). Nemusíš se týden domlouvat, že půjdete na bowling, stačí si zavolat a je to, protože s tím všichni počítají :).

My jsme první týden u známých na různých návštěvách, a pak spíš jezdí přátelé za námi, já du s kámošema ven, a podobně :)

Odkaz ke komentáři

LegionCZE: s rodinou a kamarádama by jsi se měl vídat častěji než jen o vánocích... :) to samý platí o dobrý náladě, takže jestli jsi celej rok zahořklej a zalezlej doma a pak ten týden kolem vánoc jsi přátelský a dobře naladěný tak je to špatný :D já vám ty vaše iluze neberu ale pro mě jsou vánoce jen další den v mým životě.. jsem nevěřící takže nevidím důvod proč slavit narození krista...

Odkaz ke komentáři

LegionCZE: s rodinou a kamarádama by jsi se měl vídat častěji než jen o vánocích... :) to samý platí o dobrý náladě, takže jestli jsi celej rok zahořklej a zalezlej doma a pak ten týden kolem vánoc jsi přátelský a dobře naladěný tak je to špatný :D já vám ty vaše iluze neberu ale pro mě jsou vánoce jen další den v mým životě.. jsem nevěřící takže nevidím důvod proč slavit narození krista...

Jsem taky neverici ale Vanoce jsou proste zvlastni, a vzdy se na to tesim. Z nejakyho duvodu jsou lide prijemnejsi a vic si uzivaji. Proste mam Vanoce jako synonymum pohody s prateli, ale odlisne od te normalni ;) ale neberu ti to

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu