silver Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Čus zakládám tento příspěvek aby ste sem mohli psát co dostanete k vánocum. Už se blízží,co dostanete? Já Playstation 3 slim 120 gb (zalezi mi na cene a 120 je za 6500-6900) + Call of Duty : Black ops + Medal of Honor 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 No tak já už Ps3 mám takže si koupim/dostanu Nhl11,Call of duty: Black ops Edit : Tak si nakonec koupim jeste Move starter pack + jeste 1 ovladac + hru sports champions ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Tak to ja dostanu PS3 Slim 250 Gb spolu v bundlu s Move Starer Packem a jelikoz jsem nakupoval v JRC tak k tomu za polovic i druhy dualshock. Sam sobe (:)) dam kinect, a 6 dle meho nazoru stezejnich ps3 her - Heavy Rain, Uncharted 1 a 2, LittleBigPlanet, God of War 3 a Metal Gear Solid 4 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 GT5, Wireless Keypad a pokud se podaří sehnat Ps Move tak i tohle :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmogCZ Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 asi si už přístí týden udělám Vánoce a nadělím si PS3 + Killzone 2 a CoD :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 No, já dostanu k Vánocům novej pokoj a notebook, tak u na nic víc moc nárok nemám, ale nadělil sem si Brotherhood (nevydržel sem a dohrál), se zpožděním LBP2 a možná GoW Collection a MGS4 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Tak já jsem si už ted nadělil novou Full Hd televizi a ještě black ops Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Já sem si sámm sobě udělal radost a koupil novou led lcd televizy http://www.usetrite.cz/index.php?producer=PHILIPS&model=40+PFL+5605+H+%28+40PFL5605H+%29+-+LED+TV&action=shind001&sid=4&product=57188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 No, já dostanu k Vánocům novej pokoj a notebook, tak u na nic víc moc nárok nemám, ale nadělil sem si Brotherhood (nevydržel sem a dohrál), se zpožděním LBP2 a možná GoW Collection a MGS4 :) Na nic víc nárok nemáte?Se moc nediv :D notebook 10 000++ a pokoj nevim cca 50 000++... :D co bys chtel vic.. .D: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 rozezranci ja dostanu mozna tak fuski mi staci kdyz preziju do noveho roku vanoce nejsou o darcich pro me je to o DOBRE stravenem spolecnem casu se svoji zenou a prateli ..... a mozna by bodlo pod strom GT5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 rozezranci ja dostanu mozna tak fuski mi staci kdyz preziju do noveho roku vanoce nejsou o darcich pro me je to o DOBRE stravenem spolecnem casu se svoji zenou a prateli ..... a mozna by bodlo pod strom GT5 Mluvíš na ty děti co to dostanou doufám , Já si to co sem napsal kupuju celé za své prachy které sem si sám vidělal prací :D :D: D jinak taky dostanu věci za pár korun .... Přeci bych nemohl chtít po rodině dárky za Xtisíc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Rodinou pohodu, cukroví a dobrý kafe .. Vánoce přece nejsou o dárcích, ale o tom bejt pohromadě s těma co máte rádi a hlavně se nehádat ;) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Nevim jak si vychutnam rodinnou pohodu kdyz budu muset sprtat na zkouskove :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 To ja taky ne , a to mi asi předměsícem umřel hodně blízký člověk , takže letos to nebudou svátky klidu a chtěl bych je mít co nejdřív za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Na nic víc nárok nemáte?Se moc nediv :D notebook 10 000++ a pokoj nevim cca 50 000++... :D co bys chtel vic.. .D: Opravdu se nechci vychloubat, ale oboje bude stát mnohe mnohem víc :D To víš, stěhování přínáší výhody :D Samozřejmně, v rámci PS3 (a konzolí obecně) to budou svátky propařených večerů s kámošema a spousta sněděných chipsů :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 pohodové dny strávené s rodinou nad čajem a cukrovím ? ... děkuji za pobavení :) tím nechci říct že vánoce jsou jen a jen o dárcích, vánoce jsou prostě jen 24. prosinec, stejný den jako ty tisíce dalších který za svůj život prožijete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Já dostanu NHLko :D A pak dobrej pocit, že se konečně zase všichni sejdeme :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Dostanu BioShock2,Shaun White Skateboarding a nejaky penizky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 rozezranci ja dostanu mozna tak fuski mi staci kdyz preziju do noveho roku vanoce nejsou o darcich pro me je to o DOBRE stravenem spolecnem casu se svoji zenou a prateli ..... a mozna by bodlo pod strom GT5No zajimavé, že já co si pamatuju tak to píšeš do podobných topiců každý rok :roll:Jinak já nedostanu nic, už jsem dostal novou tv :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CAMson999 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Tento rok seru na hry, koupím si radši HD videokameru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnTheEncyklopedia Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 já si našetřil na slimáka 120GB a BF:BC2 UE. jinak se samozřejmě mrtě těšim na příbuzný, kapra, salát, cukroví, krůtu atd. :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 pohodové dny strávené s rodinou nad čajem a cukrovím ? ... děkuji za pobavení :) tím nechci říct že vánoce jsou jen a jen o dárcích, vánoce jsou prostě jen 24. prosinec, stejný den jako ty tisíce dalších který za svůj život prožijete... Jenže tady jde o to, že třeba u nás znamenají Vánoce ten týden před 24 a týden po v uvolněné náladě, prostě pohodička s přáteli, u telky, pokec, procházky, návstěvy, prostě nejpohodovější čas v roce :). Nemusíš se týden domlouvat, že půjdete na bowling, stačí si zavolat a je to, protože s tím všichni počítají :). My jsme první týden u známých na různých návštěvách, a pak spíš jezdí přátelé za námi, já du s kámošema ven, a podobně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 každej rok stejně kravské témata... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 LegionCZE: s rodinou a kamarádama by jsi se měl vídat častěji než jen o vánocích... :) to samý platí o dobrý náladě, takže jestli jsi celej rok zahořklej a zalezlej doma a pak ten týden kolem vánoc jsi přátelský a dobře naladěný tak je to špatný :D já vám ty vaše iluze neberu ale pro mě jsou vánoce jen další den v mým životě.. jsem nevěřící takže nevidím důvod proč slavit narození krista... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 LegionCZE: s rodinou a kamarádama by jsi se měl vídat častěji než jen o vánocích... :) to samý platí o dobrý náladě, takže jestli jsi celej rok zahořklej a zalezlej doma a pak ten týden kolem vánoc jsi přátelský a dobře naladěný tak je to špatný :D já vám ty vaše iluze neberu ale pro mě jsou vánoce jen další den v mým životě.. jsem nevěřící takže nevidím důvod proč slavit narození krista... Jsem taky neverici ale Vanoce jsou proste zvlastni, a vzdy se na to tesim. Z nejakyho duvodu jsou lide prijemnejsi a vic si uzivaji. Proste mam Vanoce jako synonymum pohody s prateli, ale odlisne od te normalni ;) ale neberu ti to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts