Han Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 chyby ve hrach nemusi byt jen spatne. Jake jste zjistili vy? a tlacitko hledat sem pouzil a fakt sem nic nenasel. 1)GTA:vcs-kdyz dokoncite misi kde jste na stadionu a chranite phila colinse se vam otevre vstup na koncert, kupte si vstupenku za 6000 ale predtim si nastavte zbran treba samopal, koncert zacina... az bude vstupovat na podium, uvidite se v zadu, ale uz predtim jste mohli zastrelit kytaristu:lol:.(viz screen koncert1/2) 2)gta:vcs-levy ostrov, ze shora druhy most na mape se obcas stava ze se ze spoda mostu objevi auto vzhuru nohama(viz.screen vzhuru nohama) 3)gta:vcs- vite jak se ve vzdalenosti meni a mizi auta. ale me auto zmizelo okamzite jakmile jsem z nej vystoupil za jizdy. 4)KillZone- (asi to neni chyba)kdyz hrajete multi(adhoc/net), vsimnete si ze na vasem psp mrtvoly letaji jinam nez na jinem. Tudiz je blbost davat minu pod mrtvolu(aby nebyla videt) protoze na jinem psp ta mrtvola letela jinam. 5)GTA:vcs-stava se ze nejake vozidlo vybouchne a najednou je spravene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 1)GTA:vcs...dají se všichni kromě phila colinse a dá se ještě jezdit v rozbitém autě(vybuchlém) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jareth Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Nebo se mi stalo ze jsem jel na motorce a zabořil jsem se do půlky do zdi=nešlo slézt a musel jsem hru vypnout.....nebo jsem vyskocil z vrtulniku a propadl jsem strechou a dostal jsem se dovnitr domu ktery nemel zevnitr textury(jen seda krabice ze ktere se neda vylezt.....dalsi vypnuti hry.....Vcs je skvela hra ale kez by neexistovaly bugy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 chyby ve hrach nemusi byt jen spatne. Jake jste zjistili vy? a tlacitko hledat sem pouzil a fakt sem nic nenasel.me se stalo v lcs ze sem s kroskou naboural rychle dozdi on nespadl ale se posunul na zadni sedadlo byla to sranda jak kdyby predemnou byl duch:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Hele tak grafický chyby jsou všude ... :lol: http://ukazto.com/img/snap223-riw1.jpg Prince of Persia: Rival Swords http://ukazto.com/img/snap214.jpg TEST DRIVE: UNLIMITED http://ukazto.com/img/snap111.jpg Myslíte si že je to gól ?? Kdepak :) Podle rozhodčího nee . Prince of Persia: Revelations - Princ zmizel .. Zůstal po něm stín a meč :)) Nevím jak vy ale já pořád nevím kde se dají použít ty cheaty ve WRC ... Všechny screeny sou moje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Ten Princ je kurty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 takovyhle bugy sou i v PC hrach..jestli ste nekdo nekdy hral COD2 po netu tak na moskve se dalo vylizit po nekonecnym zebriku na strechu a pak se dalo jit do podzemi kde ste mohly zabijet ale oni vas ne..taky styl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 http://ukazto.com/img/snap111.jpg Myslíte si že je to gól ?? Kdepak :) Podle rozhodčího nee . ten gol..to je ve FIFĚ normální že když chytí brankář míč před čárou a pak tam s ním spadne že to není gol ;):D..pár ''gólů''sem takhle už dal :cheesygrin: :wohow: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 hh super tema clovek se tu i zasmeje :) Ted me napada ze v tekkenu,story mode jsou naky 2 postavy co maji uplne stejny zaverecny ukazky,vim ze to je asi schvalne,ale aspon jste varovani takze muzete byt nasra.. predem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 hh super tema clovek se tu i zasmeje :)Ted me napada ze v tekkenu,story mode jsou naky 2 postavy co maji uplne stejny zaverecny ukazky,vim ze to je asi schvalne,ale aspon jste varovani takze muzete byt nasra.. predem :) vim ze to je Eddy a Christine.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Srpen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2007 tak toto s tym golom keby sa to mne stalo tak by som iebol PSP o zem ! ja som fifu prestal hrat len kvoli tomu aby som nerozbil PSP..... je to moja najneoblubenejsia hra ! len kvoli nervam ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2007 V PES 6 se mi stlo dvakrát, že jsem dal gól skrze boční síť........až se mi to podaří příště hodím screen.........asi mají v Konami díry v sítích :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 kdyz sem hral ve fife karieru tak sem hral za manchester proti liverpoolu a ukazovalo to ze hraje manchester proti manchesteru, nebo jak je ve fife ten graf tak je tam napsany: "Supermáhradník" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 no napr kdo hraje CSS po netu..(nevim jak je to se steamem)ale ja mam novy mapy vzdycky nedoloudovany...tudiz vidim pres hodne zdi....jenze pak ma kazdej kecy ze mam WH...pritom to tak ma 90%lidi tam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesfan Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 v pes 2009 je chyba ze obcas kdyz nekoho vystridate tak se tam po case vrati ale stridani vam ubude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Třeba ve Fifě 09 se mi čas od času stává,že můj hráč dostane kartu a jinej můj hráč mu k tomu zatleská:D...a nebo,že se hráči prohraného celku na konci radují,jako kdyby vyhráli;)...neskutečně mě to zaráží;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 V TEST DRIVE: Unlimited, když si chcete pujčit Audi TT, tak je na pravo vzadu jen penumatika (prázdná bez disku a takovejch věcí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Nevím jak vy ale já pořád nevím kde se dají použít ty cheaty ve WRC ... Všechny screeny sou moje :) Cheaty se použít daj. Mam zato že jsou v Bonusech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 VE VCS se mi stalo že jsem naboural do taxíku(ze zádu) a předek auta v něm zustal a ten taxi mně tahal za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 ve FIFĚ 09 mi připadá jako kdyby měl Čech plešku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 ve VCS ale i ve VC na PC je bug, ze kdyz date sniperku a namirite na mesic a strelite tak se vam ten mesic zvetsi :D myslim, ze to ma asi tri faze.. ten treti je fakt oooobrovskej :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 ve VCS ale i ve VC na PC je bug, ze kdyz date sniperku a namirite na mesic a strelite tak se vam ten mesic zvetsi :D myslim, ze to ma asi tri faze.. ten treti je fakt oooobrovskej :bash: Taky jsem si toho všimnul:) V Test Drive unlimited jsem viděl hodně negativných chyb, už nehraju a tak si je nepamatuju. (načítání jen půl auta atp.) Poté v NFS skoro ve všech dílech, když jsem jel dlouho dobu rychle tak se nestihla načíst mapa a vjel jsem do černa:) Poté se to seklo, nebo se to rozjelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 VCS-len tak som si siel na krose a zrazu som sa prepadol pod zem a padal som a padal , musel som vypnout hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 To já v posledníá době sem hrál Undercover na počítač a když sem se zastavil tak sem se propad do silnice. Pravda ale je že vyšší rychlost sem nikdy neměl (asi 1000km/h) @Tom: To neni bug, ale Easter Egg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 nebo dates inferno vybehnul jsme do zdi a behal ve zdi. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.