Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Chyby ve hrach, zajimavosti

Han

Recommended Posts

jj takovych easter eggu byva vice.. :-) http://www.eeggs.com

Co ja pamatuju tak v freekscape se jde za pomoci prasete(ci houby ted nevim :-) ) dostat za zavrene dvere.. sice si vetsinou clovek moc nepomuze ale jde to :-)

Spise by me zajmalo nasel ve hre nekdo nejaky smrtak? Tzn. psp zamrzlo a pote se vyplo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj takovych easter eggu byva vice.. :-) http://www.eeggs.com

Co ja pamatuju tak v freekscape se jde za pomoci prasete(ci houby ted nevim :-) ) dostat za zavrene dvere.. sice si vetsinou clovek moc nepomuze ale jde to :-)

Spise by me zajmalo nasel ve hre nekdo nejaky smrtak? Tzn. psp zamrzlo a pote se vyplo?

Toto se mi stává v LBP.Když tvořím level tak se někdy stane,že psp zamrzne a vypne se......

Odkaz ke komentáři

mě se ve VCS Multiplayeru stalo že kamarád sestřelil řidiče motorky já jsem si jichtěl vzít ale když jsem jí zvedl tak sama se rozjela udělala kolečko okolo mě a pak ujela

nebo když mám motorku a kamarád jede s autem proti mě tak se odmrští a někdy i bouchne

Odkaz ke komentáři

me se smrtak stava u ratcheta size matters ,cas od casu se to nahle vypne jako kdyby vypadla baterie,a to padani v vcs neni egg je to chyba v texturach neboli bug,v gta sa na pc se tomu rikalo matrix protoze v jednom bugu ses dostal do hodne divnyho sveta

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu