Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

A-Link, WL54USB


werty

Recommended Posts

Zdravím, jelikož už mi tu dlouho leží wifi adaptér tak bych ho rád sprovoznil, na systému Windows XP mi ještě šel ale teď na Windows 7 nejde mám ho v síťových zařízeních jako Atheros AR5007UG Wireless Network Adapter.

Je k tomu ovladač na této stránce http://www.a-link.com/cz/WL54USB.html nainstaloval jsem ho už snad na 100 variant a ani jednou se nespustil. Jestli mi s tímto někdo pomůže, tak je pro mě bůh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

zkusíme se s tím nějak poprat. Odinstaluj všechny dvery co jsi tam nahodil, zkusíme to úplně od začátku. Poté připoj ten adaptér do USB a stáhni si ten ovladač pro windows 7. Bude tam asi nějaký setup.exe tak to nainstaluj. Potom se koukni do siťových adaptéru (snad se to tak jmenuje ve win7, nemůžu si teď vzpomenout) jestli ho tam uvidíš. Klikni na něj pravým tlačítkem a mrkni na vlastnosti konkrétně na vlastni TCP/IP jestli máš nastavené nastavování DHCP serveru automaticky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu