Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vypalování her.


Kamikaze33

Otázka

Ahoj. Mám problém s vypalováním stáhnutých her, bohužel jsem stejný problém jinde nenašel tak doufám že tady někdo bude vědět o co jde:)

Pokoušel sem se vypálit hru přes ImgBurn, vše sem dělal podle návodu na youtube, ale když pak DVD vložím do konzole, načte se jako přehrávač, který ovšem nic nepřehrává. Když dám DVD do počítače ukazuje se na disku D jako DVD-ROM, stejne tak jako v ImgBurnu u kolonky "label". V tutorialu ale měli místo DVD-ROM "XGD2DVD_NTSC". tak mě napadlo že by mohl být problém v tom. Dík za radu;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Musíš updatovat dashboard . S tímto dashem můžeš použít postup updatování podle tohoto návodu :

http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup

Skate 3 má wave 6 . Takže jestli máš starší FW , tak budeš muset hry patchovat . Máš nějaké vypálené hry , které ti jdou ?

Podle toho můžeš zjistit , jaký FW flashe máš .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak už tomu snad začínám "přicházet na kloub". S tou Mafii2 je to jinak, ona má totiž 2 DVD+R DL, na jednom je hra, kterou když dám do xboxu tak se chová stejně jako můj vypálený Skate3, a druhé DVD je zřejmě spouštěcí. Když ho dám do konzole ukáže se "vložte toho DVD do Xbox360" (to co se přehraje když se dá DVD na Xbox do PC), toto DVD hned nato vysunu, vložím první a hra se spustí. Nevím jestly je tohle bežný postup při spuštění her s wave 6, ale de mi z toho hlava kolem.

Četl jsem téma s tvým návodem, pochopil sem správně že když DB upgraduju podle tvého postupu, půjdou mi hry "wave 6" a pravděpodobně i novější jako AC:BH, ale budu muset obětovat to že už se nepodívám nebo si nezahraju na Live. Nebo je tedy možnost nechat reflashnout konzoli na LT+ s tím že budu muset hry patchovat (což mi zatím nic neřiká:D) ale konzole mi zůstane bez banu? Pokud je to takle správně, zatim bych se do toho nepouštěl. Spíš by mě teda zajímalo jak rozchodím hry wave 6, a mít možnosti Live. Dík za podporu:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To druhé DVD není k Mafii , ale ke všem hrám vyšší wave , než 3 . Je to t.zv,Aktive iso . Máš FW 1.6 a buď můžeš hry spouštět takto a nebo patchovat na wave 3 . Pokud ale chceš chodit na live , tak je pro tebe nejlepší řešením nechat si xbox přeflashovat na LT + ( pokud ovšem máš mechaniku BENQ a nebo LITE-ON . Na SAMSUNG a HITACHI LT + není ) . Hry potom nebudeš muset patchovat 360WavesPatcherem na nižší wave , ale v ABGX projetím nastavením autofix na level 3 kvůli ochraně AP25 . Na live je to zatím nejbezpečnější způsob.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu