rasty01 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ahoj Nevíte o někom kdo by mi flasnul PSP 2004 date code 7C fw 3.71 M33-2 v okolí Plzně Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Co bys tam chtěl flashovat? Podle toho co píšeš už tam custom firmware máš, stačí ho jen aktualizovat - otázka maximálně 30 minut. http://console-forum.net/tema/67953-cfw-5-50gen-d3-5-50-prometheus-v2-kompletni-navod-co-delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rasty01 Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Sory moc se v tom nevyznám zatím tady čtu co jde myslel jsem to předělat na cfw 5.50GEN -D3 protože nevim jeli k tomu potřeba pandora baterie? Dostal jsem k tomu jen 64MB kartu a podle toho návodu musí být MagicMemoryStick a já nevím jak to poznám a jestli není tak jak to udělat Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 jestli už tam máš CFW jak píšeš tak nepotřebuješ pandoru ani MMS ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rasty01
Ahoj
Nevíte o někom kdo by mi flasnul PSP 2004 date code 7C fw 3.71 M33-2 v okolí Plzně
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.