Moderators Zinglbee Odesláno Září 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Funkce: Instalace 5.50 GEN-D/prometheus v2 z jakéhokoliv CFW od 3.71M33 a výše Zkonvertování vaší současný MagicMemoryStick DCv8 na XGEN PANDORA MS pro unbrick, nebo flash CFW 5.50 GEN-D Instalace oficiálního firmwaru 5.50 a na PSP-1000 i libovolného staršího oficiálního firmwaru od verze 3.XX do 5.XX. nemusíte patchovat hry podpora videjí 480x272 by měla být lepší Tento CFW je určet POUZE pro všechny modely PSP 1000 a modely PSP 2000 (kromě novějších modelů s deskou TA-088v3 - ChcikHEN). Není určen pro žádné PSP 3000 nebo PSP Go! 0)Mám CFW nižší než 5.00M33-6 update na 5.00 M33-6 dle návodu: http://console-forum.net/showthread.php?t=36716 pokračujte bodem 2) XGEN Updater v5 - instalace 5.50GEN-D3 1) Mám CFW 5.50GEN-B stáhněte si potřebný soubor: download otevřete stažený rar a jeho obsah nakopírujte na kořen karty (například do F:/) v PSP si zpusťte PSPGEN 5.50GEN-B2 UPDATER (game > memorystick) nyní proběhne aktualizace na z 5.50BEN-B na 5.50GEN-B2 a reset psp poznámky: přestože nainstalujete GEN-B2, v system infu se zobrazí pouze GEN-B. Nic si z toho nedelejte a pokračujte updatem na GEN-D 2) Mám CFW 5.00M33-6 nebo vyšší v psp najeďte do SYSTEM > SYSTEM SETTINGS a vyberte RESTORE TO DEFAULT a pak ješt+ vypněte všechny pluginy - nutné! stáhněte si potřebný soubor: download otevřete stažený rar a jeho obsah nakopírujte na kořen karty (například do F:/) v PSP si zpusťte XGEN INSTALER (game > memorystick) Vyberte FLASH INSTALL CFW 5.50 GEN-D3 až vás to vyzve k restartu, tak to akorát potvrďte nyní držte vypínací tlačítko v pozici vypnout tak dlouho, dokud se psp nevypne až se PSP vypne, dejte ho zapnout a držte hned od začátku R v naběhnutém menu (recovery menu) vyberte CONFIGURATION -> Use VshMenu a jeho nastavení změňte na VSHMENU (pomocí klikání křížkem) poté v recovery menu/advanced zvolte možnost "format flash1 and reset settings" - není nutnost provést nyní ve VSH (dostanete se do něj přes zmáčknutí tlačítka SELECT, když jste v menu PSP) nastavte UMD ISO mode na M33 a teď už akorát stahujte hry a pařte (hry již nemusí být patchnuté aby fungovaly) !!!! - Info o tom, co je vlastně ve výběru po zpuštění xGen: Flash Install OFW 5.50 - Nainstaluje oficiální firmware 5.50 Flash Install CFW 5.50 GEN-D - Nainstaluje custom firmware 5.50 GEN-D Flash Install any sony OFW - Nainstaluje libovolný oficiální firmware 3.XX až 5.XX na PSP-1000 (vyžaduje EBOOT.PBP oficiální aktualizace 3.XX až 5.XX zkopírovaný na kořen karty a přejmenovaný například pro 3.90 na 390.PBP ) Upozornění: Nepokoušejte se o instalaci na PSP-2000 o nižším oficiálním firmwaru než 3.71! [*]Install XGEN PANDORA - Zkonvertuje váš současný MagicMemoryStick DCv8 na XGEN PANDORA MS pro unbrick, nebo flash CFW 5.50 GEN-D [*]Shutdown - Vypne PSP [*]Reboot device - Restartuje PSP 3) Mám 5.50GEN-D3 Novinky: - Podpora všech her vyžadující FW 6.20 bez nutnosti patche - Opravena chyba se souborem SAVEDATA Instalace CFW 5.50 v2 Prometheus je pouze na PSP 1000/2000 (kromě TA-088v3) s CFW GEN-D3! Na PSP GO/2000/3000 s TA-088v3, nebo na jinou verzi firmwaru jako 5.03GEN / MHU, to není možné! Dojde k bricku! 1. Stáhněte si rar odsuď 2.Složku 5.50_Prometheus zkopírujte do složky ms0:/PSP/GAME/ 3.Spusťe v PSP a zmáčkněte křížek pokud chcete nainstalovat. 4.Po dokončení instalace(trvá pár sekund) zmáčkněte křížek. Užívejte si nových her! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Mám problém s nainstalováním 5.50 GEN-B2. Když spustím Xgen Installer, tak mi naběhne jen černá obrazovka a nic víc. Tlačítko HOME nereaguje, tak musím PSP restartovat.Mám PSP-1000 s 5.50 GEN-B. Nemá někdo nějákej TIP jak to vyřešit? Pokud uz 5.50GEN-B mas, tak nainstaluj jen update GEN-B2, ktery ma par kB.. neni treba kompletne reflashovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Tak jsem udělal asi něco špatně, vypadá to na něco jako brick. PSP se zapne, ale sekne se při loadování menu, zobrazí se pozadí, hodiny, pak se sekne a shodí .. EDIT: tak jsem to zapnul bez karty, pak jí tam zas vložil, vymazal pluginy, změnil strukturu souborů (měl jsem tam Game Categories) a funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 nazdar je normalne ze na psp 1004 fat mi vo VSH menu nejde bateria prerobit na pandoru? na slimku mi to ide ale na faktu nie neviete preco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 to tu nikto nemoze otestovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny1994 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Prave jsem updatoval cfw z 5.00 M33 na 5.50 GEN(Full) Jak je to se soubory 550.PBP a en_recovery.txt - muzu je smazat nebo pro funkcnost GENu musi na karte zustat? + Stejna otazka pro slozku FOUND.000 ve ktere jsou soubory FILE0000 a FILE0001 Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 nazdar je normalne ze na psp 1004 fat mi vo VSH menu nejde bateria prerobit na pandoru? na slimku mi to ide ale na faktu nie neviete preco? Nejsi sám, komu to nejde ... jsou tu i další Prave jsem updatoval cfw z 5.00 M33 na 5.50 GEN(Full)Jak je to se soubory 550.PBP a en_recovery.txt - muzu je smazat nebo pro funkcnost GENu musi na karte zustat? + Stejna otazka pro slozku FOUND.000 ve ktere jsou soubory FILE0000 a FILE0001 Dekuji 550.PBP můžeš smazat. en_recovery musíš nechat. Ostatní můžeš taktéž smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasadfcb Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Sem asi v ....:(...mám všecko po 5tý bod...ted se mi psp nechce nastartovat..svití zelená kontrolka ale černá obrazovka a nic se neděje...co s tím ?:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 jestli to instalujes na psp 3000 nebo 2000 ktere neni flashnutelne pres pandoru, tak muzes udelat jen to, ze to das na reklamaci a reknes ze se ti to stalo pri updatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCAESAR Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 zdarek, asi jsem si omylem z teto 5.50 GEN ... updatoval na officialni 6.10 neni nejakej krok zpatky??? :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 jedina moznost je mapa flasheru. sam si to zpatky nevratis odkaz zde nekomu z tech lidi napis, oni ti to opravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 cau dost se bojim ze si stim neco udelam, mam 4.01 M33-2 a nevim jestli to mam fleshle pres pandoru (1.nerozumim tomu 2.uz sem to tak koupil) proste si to nechci nejak skur¨it , diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 pokud mas ted 4.01m33-2, tak tento navod pouzit muzes a s psp se ti nema co stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 dobra du na to:D diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 hele a kam a co mam nakopirovat? kopiroval sem do PSP-GAME a nejde mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 zase takovy co si to necte... precti si to v navodu znova kam to mas nakopirovat... nejlepe si to precti slovo po slovu vcetne te zavorky abys to pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 cetl sem si to nekolikrat ale kdyz obsah souboru .rar nakopiruju na koren karty tak se mi v Games objevi maxmilane Corpured data!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1468623573 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 hele..já když sem si to hodil do PSP,tak tam mám napsaný corrupted data???nechápu to..může te mi pls někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 taky to mam tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marties Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Super,jde to.Moc dekuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Super,jde to.Moc dekuji! hele a kam si to nopiroval a co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1468623573 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 můžete mi pls někdo poradit...je to ady wyswětlený jak pro dementy..ale já to nechápu..:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 otevřete stažený rar a jeho obsah nakopírujte na kořen karty Ne ten rar davat na kartu ale jeho obsah. Tuďiš rozrarovat (jestly nemas cim napis do seznamu winrar a prvni odkaz tam stahni soft nainstaluj) a pak na ten rar klepni pravim mysidlem a dej "extrahovat zde" a pak pokracuj podle navodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1468623573 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 jj díky...to chápu...dement sem..ale zase ne tajkowej...na kořen karty??to je jako když to psp otewřu..tak to jako nemám dáwat do žádné složky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 kořen karty... root karty.. prostě nejvyšší adresář zařízení.. např X:\... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.