vargen Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 v tomhle sem uplně blbej..takže tak..nejde mi vubec spustit PSP ..nekdo mi říkal že mám nĚco ze softwerem a že sou lidi..kteří to opravují... pls poradte neco víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dan-dan-dan Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 A nemáš vibitou baterii? :D jinak jak se ti to stalo? jestli nemáš brick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vargen Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 nene..baterkou to nebude :D ..ale dík za radu :D ... možná jo...jak rikam..nerozumím tomu..když se mne tam začalo něco načítat..asi nejaký aktualizace..tak sem to vypl ... a pak už mne nešel zapnout vubec..ce je to ten Brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Brick je jednoduše řečeno podělaný PSP.. napiš jakej máš model PSP a date code pod baterkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vargen Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 asi PSP-1004 date cod 6C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 V tom případě jde unbrick přes Pandora's Battery.... asi... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vargen Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 jo...taťka to mnel u známího to PSP a on říkal že na to nemá jakousi baterku..je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vargen Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 nevim jakou baterku myslis, uz vim pandora batterie. Je to brick, nesmis vypinat psp pri aktulizaci software. Jinak to pujde opravit pres tu baterku da se koupit, ale najdi si smis flashera a mas to. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vargen Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 a nevíš kde je nejbližší flesher?..okolí břeclav.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ne, ale napis jsme na foru ze hledas flashera unbrick nebo mu proste rekni co se ti stalo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 element56 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Zdravim já mám asi stejný problém že se mi tam něco začlo aktualizovat a já nevěděl co to je tak sem to vypl a ted když to chci zapnout tak se mi rozsvítí zelená kontrolka a asi po 20 vteřinách zhasne a nevím co s tím :( mám PSP 3004 a date code 8C tak jestli je to ten samý problém nebo něco jiného ? předem děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 psp vyhod z vokna,proč to aktualizuješ když nechceš? před aktualizací se tě to ještě 3x zeptá jestl ijo a ty honem nic nečteš jenom dáváš jako magor X a pak se divíš. 3k ti spravý jedině v servisu,modli se aby si měl záruku Jo a k tvý otázce: jo je to to úplně stejný až na ten rozdíl že ty musíš do servisu a oni ti tam dají nejnovější FW Což mi připomělo: Unbrickly (vyměnily mother board) 3k v servisu i bez záruky? případně kolik by to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 element56 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Tak teda děkuju za radu no :) Zkusim se poptat někde v servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vargen
v tomhle sem uplně blbej..takže tak..nejde mi vubec spustit PSP ..nekdo mi říkal že mám nĚco ze softwerem a že sou lidi..kteří to opravují... pls poradte neco víc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.