davidek.novaku Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Ahoj mám problém,chci bráchovi k vánocům koupit NDsko tak jsem ho koupil a k nemu DSTT kartu aby mohl hrát hry z ní,na kartu jsem nahrál zde uváděný program z http://console-forum.net/tema/81650-dstt-neoficialni-fw-pro-dstt-v-cz-bez-fakekillera-latest-1-17a12cz-1-18en ale prostě mi to nenačte skoro žádnou hru,beží v tom jen mario,sonik a mario mari kart a tot vše ,neví nekdo prosím v čem je problém? nebo prosím odkaz na náký program který funguje,je ale divné že nekteré hry beží a nekteré ne,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 1) jakou verzi firmwaru (toho programu co jsi daval odkaz) jsi stahnul? 2) jake hry konkretne jsi zkousel? 3) jedna se o originalni DSTT nebo levnou napodobeninu(fake)? 4) jak se projevuji nefukncni hry? bile obrazovky, zamrzani... podivej se tady http://www.dstt.us/anti-fake/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidek.novaku Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 1) jakou verzi firmwaru (toho programu co jsi daval odkaz) jsi stahnul?2) jake hry konkretne jsi zkousel? 3) jedna se o originalni DSTT nebo levnou napodobeninu(fake)? 4) jak se projevuji nefukncni hry? bile obrazovky, zamrzani... podivej se tady http://www.dstt.us/anti-fake/ 1) verzi mám [v1.17] 2009-01-06 2)jediné hry které bež jsou mario,donkey,sonic , 3)jedná se o dovoz z ameriky,stála 450kč ale dle obrázku to neni fake 4)projevuje se to tak že hra se nahrává a nahráva a nic ted jsem nechal hru cca 3minuty nahrávat a hra se spustila ,zkoušeno u 5 her a vetsinou se do 3-5minut spustí což je sice pozitivní ale to asi není to pravé ořechové,kartou to není mám origo nokia s rychlým přenosem,zkoušel sem i jiné kousky pořád pomalé,přece nemužu čekat 5 minut než se to spustí:-D díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 stale jsi mi nerekl ktere hry nefunguji, treba pokud jsi zkousel nejake nove Golden Sun, 999 a podobne. mario, sonicu a donkey kongu je na DS hodne, tak ani nevim o kterych mluvis. zkus si stahnout uplne nejnovejsi verzi FW 6.41 zde - http://www.r4wood.com/pages/TTi-DSTT-Kernel.html s tim funguje skoro vse, treba ti to pomuze. ale to dlouhe nacitani je dost podezrele, ja bych to videl na fake, i kdyz rikas ze to neni. kamos mel fake a taky se to nacitalo dlouho a nakonec se to nekdy ani nespustilo. normalni doba nacitani hry na DSTT je tak od 1 do 10 sekund, zase zalezi na hre. 5 minut je opravdu moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PKemba Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Mně to dělalo taky.Vyměnil jsem micro SD kartu za jinou a jede to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pampkin Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Taky se přikláním k názoru, že je to způsobeno micro sd kartou.Sám mám fake dstt a nemám žádný problém.Mám dvě sd karty (obě kingston) a jednu z nich (paradoxně tu s nižší kapacitou) musím často formátovat.Takže sformátuj kartu, nahraj nejnovější FW,jak ti doporučil Robot, a pak tam nakopíruj hry(nejlépe všechny najednou!)a pak dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 tak psal ze zkousel vice karet, z toho jsem ja soudil ze to kartou spise nebude, ale muze byt, co ja vim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RobinOpletal Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ahoj tak já mám ten samý problém...Koupil sem si original DSTT a kingston micro sd kartu a když to spustim ukaže se mi jakoby takovej obličej červenej a je tam zámek...Co to znamená nebo jak to odstranit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RobinOpletal Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Mam ještě v Mobilu jednu microsd tak ji tam skusim dat misto tz kingston Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 tenhle oblicej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RobinOpletal Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 ano přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Musis si na tu pametovou kartu nahrat system (kernel - ttmenu) Takze se podivej SEM -> http://console-forum.net/tema/81650-dstt-neoficialni-fw-pro-dstt-v-cz-bez-fakekillera-latest-1-17a12cz-1-18en Ten obrazek totiz znamena, ze nemas system na karte, nebo ho mas spatne nahrany na karte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RobinOpletal Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 a jak ho správně nahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trany Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Staší nakopčit na kořen microSDčka soubory složku TTMenu a soubor TTMenu.dat. A violá, hrej si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 A violá, hrej si. prej viola :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 hrat na violu muze i bez DSTT^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trany Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 No jo, tož holčina :D Já: Mno, tak jsem mu to vysvětlil, nějaký dovětek? Ona: Třeba violá... Já: Violá? Proč ne třeba kytara? Ona: Já nevím, četla jsem to v Joy (dívčí časák). Já: Tak jo. No, trošku OT, ale jsem rád že někoho pobavila :D Edit: Tak jo, zpětně si to přečetla a je to "voilá" :D za mystifikaci se omlouvám, ale ona je blondýna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
davidek.novaku
Ahoj mám problém,chci bráchovi k vánocům koupit NDsko tak jsem ho koupil a k nemu DSTT kartu aby mohl hrát hry z ní,na kartu jsem nahrál zde uváděný program z http://console-forum.net/tema/81650-dstt-neoficialni-fw-pro-dstt-v-cz-bez-fakekillera-latest-1-17a12cz-1-18en
ale prostě mi to nenačte skoro žádnou hru,beží v tom jen mario,sonik a mario mari kart a tot vše ,neví nekdo prosím v čem je problém?
nebo prosím odkaz na náký program který funguje,je ale divné že nekteré hry beží a nekteré ne,diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.