snake33 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2010 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, když koupím z live Trial HD, nainstaluju na HDD, a pak HDD třeba omylem smažu přišel jsem o hru na dobro? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ Citovat
0 DeSmond Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2010 Ne, hru můžeš na svůj účet kdykoliv opetovne stáhnout Citovat
0 snake33 Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2010 tak to je OK, DÍK Ještě mě napadla jedna otázka. Regystroval jsem se na live a jako dárek jsem dostal k avatarovi ovladač, kód jsem aktivoval, ale ovladač nemůžu nikde najít. Kde to mám hledat? Citovat
0 Fenri Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2010 tak to je OK, DÍKJeště mě napadla jedna otázka. Regystroval jsem se na live a jako dárek jsem dostal k avatarovi ovladač, kód jsem aktivoval, ale ovladač nemůžu nikde najít. Kde to mám hledat? Tuším, že je to v nastavení avataru (tam jak si měníš vzhled, oblečení apod. - mělo by se to jmenovat "nastavení avatara") v sekci "změnit oblečení" a tam někde by měly být doplňky... Edit: tady je video jak ten ovladač najít: http://www.youtube.com/watch?v=qZG1sLEr3JY takže by to mělo být někde v sekci "můj styl" :) Citovat
0 karlospajdos1 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2010 A tu věc, co jsis stáhnul na live můžeš stáhnout opětovně asi třikrát myslim.....Kdyby jsis to smazal,abys nemusel platit znova. Citovat
Otázka
snake33
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, když koupím z live Trial HD, nainstaluju na HDD, a pak HDD třeba omylem smažu přišel jsem o hru na dobro?
DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.