snake33 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, když koupím z live Trial HD, nainstaluju na HDD, a pak HDD třeba omylem smažu přišel jsem o hru na dobro? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Ne, hru můžeš na svůj účet kdykoliv opetovne stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 tak to je OK, DÍK Ještě mě napadla jedna otázka. Regystroval jsem se na live a jako dárek jsem dostal k avatarovi ovladač, kód jsem aktivoval, ale ovladač nemůžu nikde najít. Kde to mám hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 tak to je OK, DÍKJeště mě napadla jedna otázka. Regystroval jsem se na live a jako dárek jsem dostal k avatarovi ovladač, kód jsem aktivoval, ale ovladač nemůžu nikde najít. Kde to mám hledat? Tuším, že je to v nastavení avataru (tam jak si měníš vzhled, oblečení apod. - mělo by se to jmenovat "nastavení avatara") v sekci "změnit oblečení" a tam někde by měly být doplňky... Edit: tady je video jak ten ovladač najít: http://www.youtube.com/watch?v=qZG1sLEr3JY takže by to mělo být někde v sekci "můj styl" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos1 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 A tu věc, co jsis stáhnul na live můžeš stáhnout opětovně asi třikrát myslim.....Kdyby jsis to smazal,abys nemusel platit znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, když koupím z live Trial HD, nainstaluju na HDD, a pak HDD třeba omylem smažu přišel jsem o hru na dobro?
DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.