Martinus Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Dobrý den jsem tu nový zrovna jsem si pořídil PS3, a tak jsem si řekl že si stáhnu nějaký dema, ale když jsem šel v konzoli na PS network, a skusil se registrovat, dostal jsem se pouze k druhému bodu, kde se musí zadat Mail, a Heslo a to mu nechce vzít co s tím? PS; PS3 120-GB Slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 treba napsat co to napise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinus Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Dělal jsem to zde:https://store.playstation.com/accounts/register/beginSubRegistrationFlow.action Tohle mi to hodilo:"The sign-in ID and password combination is not correct. Please check your entries carefully." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 a nemuzes to delat na PS3? tam mas co to musi obsahovat //mám 7pismen a jedno čislo heslo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinus Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Momentálně jsem to také zkoušel, ale píše to to samé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinus Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Podívej moje heslo obsahuje 6 písmen a 3 číselka :D takže asi trošku víc, a přitom to stále nelze Regnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 nemas stejny jmeno jako heslo např.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinus Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 No, já tam zadávám pouze Email, a Heslo, takže nick netřeba prozatím řešit :) nemáš ICQ či Skype mohli bychom to vyřešit rychleji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinus Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 vyřešeno, ani nevím jak :)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rebeltattoo@seznam.cz Odesláno Září 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2020 Dobry den, chci se zaregistrovat na playstation network pres pocitac, ale pri dokonceni mi to vzdy vyhodi hlasku email nebo heslo je nespravne. co s tim? dekuju za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 26, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2020 @rebeltattoo@seznam.cz zkus účet založit třeba přes mobil a mobilní data. Občas mi to na ntb taky z nějakého důvodu blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.