ste78 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Zdravím, rozhodl jsem se koupit ps3. Může mi prosím nějaký dlouhodobý uživatel říct, jak je to s hraním online na ps3? Všude slyším, že nejsou lidi.. Jak je to doopravdy? Co třeba když si koupím Red dead redemption? Uncharted2? Killzone2?? Zahraju si ještě s někým online? Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CAMson999 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Skoro všechny uživatele PS3 jsou připojeny k online, a tudíž je všude lidí opravdu moc. Takže žádné starosti s tím, pokud se jedná alespoň o průměrnou hru, tak online tam bude aktivní. RDR, U2 i KZ2 hraje strašně moc lidí i dneska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Díky moc, přesně tohle jsem potřeboval (a chtěl) slyšet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Ptvrzuju, třeba CoD World At War, Burnout Paradise apod. hraje stále dost lidí :) Docela často i s HS, ale na Čechy nenarážím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.