ste78 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2010 Zdravím, rozhodl jsem se koupit ps3. Může mi prosím nějaký dlouhodobý uživatel říct, jak je to s hraním online na ps3? Všude slyším, že nejsou lidi.. Jak je to doopravdy? Co třeba když si koupím Red dead redemption? Uncharted2? Killzone2?? Zahraju si ještě s někým online? Díky ;) Citovat
CAMson999 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2010 Skoro všechny uživatele PS3 jsou připojeny k online, a tudíž je všude lidí opravdu moc. Takže žádné starosti s tím, pokud se jedná alespoň o průměrnou hru, tak online tam bude aktivní. RDR, U2 i KZ2 hraje strašně moc lidí i dneska. Citovat
ste78 Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2010 Díky moc, přesně tohle jsem potřeboval (a chtěl) slyšet :) Citovat
LegionCZE Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2010 Ptvrzuju, třeba CoD World At War, Burnout Paradise apod. hraje stále dost lidí :) Docela často i s HS, ale na Čechy nenarážím... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.