Nabucanezor Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Zdravím, prosím o radu s PSP. Mám PSP 3004 s org. FW 5.03 a k tomu 5.03 Gen-C - verzi. Zkoušel jsem trochu obnovit hry a stáhl jsem ISO hry: (PSP)Metal Gear Solid Peace Walker(Multi 5)(FIX)(www.DAMEPSP.com) (PSP) James Cameron's Avatar - The Game (works on GEN-D3) [ResourceRG Games by KloWn] [PSP]God of War: Ghost of Sparta[ENG][FULL] V menu her se normálně u každé objeví pro spuštění (video s obrázkem), po spuštění se objeví video Sony a pak černá obrazovka a nic víc. U některé pomůže jen vypnutí psp, někdy jde normálně vypnout přes tl.logo, ale někdy psp totálně zatuhne a pomůže jen vytažení baterie. Nyní tam mám hry: Tekken 6, Gran Turismo, GTA chinatown war, Iron Man2 a všechny normálně jedou, ale ty nové vůbec.. Čím myslíte že to je? Starý FW nebo GEN? Případně image které nejsou pro EU? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Zkus Prometheus...ja jedu jen na nem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Nebo je decryptni v ISO Toolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nabucanezor Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Díky za rady, nakonec jsem problém vyřešil smazáním Gen-C a nahrál jsem si novější verzi s možností přehrání iso her pro fw 6.1 a vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtmas Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 a co je to za verzi? já mám totiž ten samý problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 tak zhrniem to pomôže prometeus na 1000% a maťe tu asi 10 navodov ako nato :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.