vrct Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Poslední dny sem hrál s hodně lidmi GOW 2 přes net a všichni sme se shodly, že i když mame stahly DLC mapy (všechny) tak to strašně pomalu hledá lidi a nebo vubec nenajde. Tak se chci zeptat zda-li nemá někdo stim zkušenosti a nepsal někam co stim a nezná na to nějakej figl nebo radu diky za info. Btw kdyby si chtěl někdo tuhle hru nebo cokoliv zahrat muj gT peeesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 je to českým účtem, na anglickém to najde rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 To neni až tak moc pravda. protože sem měl anglickej a hledalo to uplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaseyCZ Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 V setting si dej lokaci na uk hra bude v anglictine ale bude hledat rychleji hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Zdá se mi že to trošku pomohlo .. diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 zkusil jsem to ale žádnou změnu jsem nepocítil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Je to internetem...Třeba kámoš v paneláku se připojí tak za půl hodiny.Je to nějakej název na to ale nevim jakej zrovna.Prostě má jakoby slabej internet. A mě v rodiným domě se to připojuje kotel rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 tak to těžko, 10mbit není zas tak pomalý net. když dám social tak jo ale ranked nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 dělá to zasekaný herní server... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Internetem to určitě neni .. internet mam 20 mb a stahuju2-3 mb za s takže to tim nebude .. ale stim herním serverem to asi bude no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Ahoj , mám prosbu, mohl by mi někdo napsat jak jsou rozděleny mapy do MAP PACKŮ: FLASHBACK, COMBUSTIBLE A SNOWBLIND. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Dark Corners: Allfathers Garden Memorial Sanctuary War Machine Highway Way Station Nowhere Combustible: Flood Gold Rush Fuel Station Flashback: Canals Gridlock Tyro Station Mansion Subway Snowblind: Grind Yard Under Hill Courtyard Fuel Depot Doufám, že je to tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 díky moc, paráda:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Někde sem jednou četl že to může bejt i NATem (ale jistej si tim nejsem). Když sem kdysi stahoval přes DC++ tak ten kdo neměl otevřenej NAT (byl passiv) mohl stahovat jen od těch co měli otevřenej NAT (byly activ). Activove mohly stahovat odevšech jak od activu tak od passivu. Tady to může bejt podobný že pokud jste passiv tak se připojíte jen k lidem co sou activní a to samozrejmě nebudou všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Toto je každý den velmi individuální.Já hraji Gearse celý rok a jsou dny kdy se člověk připojí hned a kdy to trvá dost dlouho.Záleží taky na tom kolik lidí zrovna hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Už aby byla trojka nemužu se dočkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.