Pit-Bull Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Ahoj dá se tady ta hra někde zaregistrovat abych nemusel nic platit? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Pokud vim tak neda P.S : Zase ty ? :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 nedá? :( a neznáte někdo nějaký RPG který má pár megabitů abych ho hned stáhl a zakalil po netu z bratrem?? (cca 500Mb) a registrace zdarma?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 League of LEgends je to takovy podobny jak Heroes of Newerth a zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 díííky už stahuju xD ale nevím jestli mi to pojede :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Tak jsem si stáhnul ten League of Legends a nainstaloval ale když to spustím tak se to tam uptaduje a hned to zase spadne a třeba po minutě se to zase objeví a začne upatovat a furt dokola lol!!! nevím co mám dělat a kde se registrovat :(:(:( EDIT: a ukazuje mi to internal error - ASSERT: Pointer is NULL... (druhej řádek) (socket.c/307) EDIT2: registraci jsem našel ale problém se hrou trvá a nevím proč to nejde stahoval jsem to z hotwaru kde jde skoro vše ale myslím si že je ta hra hodně zmenčená protože to teďka stahuju přes origo launcher a tam to má 1,2Gb a já to z hotwaru stahoval a mělo to 550Mb tak tam asi něco chybí a proto to hazí chybu :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 ja teda LoL hraju uz dlouho a to Pointer is NULL mam nekdy taky zapnu znova a neni jestli mas problem s updatem stahni hru vcetne updatu na oficialnich forech to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 ptomlém vyřešen stáhnul jsem to z té oficiáoní stránky kde to má 1,25Gb a jede to...... už sem 2lvl xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 hrajte dotu a ne tyhle směšné náhražky (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 dota? to neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 dota (defence of the ancients) .. mapa pro warcraft 3 od teamu icefrog... všechny tyhle slátaniny se odvíjí od tohoto modu.. je prostě hratelnostně nejlepší a nejvyladěnější.. za mě jedině toto .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Perfect world jsem hrál taky Pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Perfect world vypadá pěkně ale taky to bude mít asi velkou velikost xD a a ''DotA'' je z jakýho roku?? (kdyžtak pište další RPGčka a u toho napište jestli se něco platí nebo je free díky) PS: není nějaké RPG na PSP kde někdo hraje furt?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 spis bych dodal pridej si me pit-bull nick Elither a muzu te naucit zaklady atd jinak dota je stara a je to jen mod toto je plna hra! s plnym supportem kazdy 14 dni nova postava + novy patche!...Za jeden rok pusobeni uz ma hafo oceneni proste tahle hra jde nahoru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 dota je mapa ty móde.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 LoL hraju teprve 2 dny takže jsem 6lvl (Scylla25) a ta hra je docela těžká vždycky mě rosekaj ptž mají takový drsný postavy xD a ja jim neuberu ani 1/4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Kdyžtak sem pls napište další RPGčka co znáte ale do závorky napište jestli je zdarma nebo se platí něco dík PS: na velikosti nezáleží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.