Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PlayStation magazín Rock On!


gamerock

Recommended Posts

Zdravíme všechny majitele hračiček se značkou PlayStation,

jménem našeho webu GameRock Vám zde představujeme zcela nový a originální magazín, který shrnuje všechny důležité události, které se udály v uplynulém měsíci ve světě PlayStation. Celým magazínem Vás navíc provede naše spoře oděná slečna, jenž nafotila exkluzivní fotky jen pro náš portál, takže tyto snímky můžete vidět jen u nás. Těšíme se tedy na Vaší návštěvu a doufáme, že Vás tento projekt alespoň trochu potěší. S pozdravem GameRock.cz

ODKAZ NA MAGAZÍN ZDE

titulka-mal.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

S příchodem dalšího měsíce tu je již sedmé pokračování PlayStation magazínu Rock On!, které přináší spoustu zajímavého čtiva a fotografií rozprostřených na 33 stránek. Pro jeho fanoušky je největším lákadlem rozhovor s historicky první dívkou Rock Onu! Jeesy, na který navazuje například recenze multiplayeru Socom 4, první pohled na Deus Ex: Human Revolution, nebo článek věnovaný očekávané hře Duke Nukem Forever.

nahled.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Tentokráte bez problémů a trápení vypouštíme do oběhu další číslo PlayStation magazínu Rock On!. Nové vydání je hodně živeno událostí s názvem E3, která nám přinesla celou řadu novinek ze světa her a hlavně i hardwaru. V článku Bes of E3 jsme se pokusili vypíchnout co nejzajímavější momenty kolem her, ale ani na povídání kolem nového hardwaru jsme nezapomněli. Nechybí ani tradiční téma "První pohled", jež se nese ve sportovním duchu a představuje vám FIFU12 spolu s NHL12. Věříme, že vás zaujme i rozhovor s fotbalovým reprezentantem Michalem Kadlecem, který je první známou osobností u našeho výslechu. K dispozici je i ustálený Wasillův technický koutek, který přináší neutichající souboj Plazma vs LCD. Pokračujte kliknutím na obrázek.

nahled.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ani o prázdninách si nedáme pokoje a budeme vás zase otravovat s dalším číslem magazínu Rock On! Ušli jsme už docela dlouhou cestu, které u posledního čísla vyústila v další posun této naší práce. Rozhodli jsme si udělat radost a nastartovali jsme tisk Rock Onu!, jehož tištěná podoba je takovou naší odměnou. Konečně si tak můžeme osahat jediný český (neoficiální) PlayStation magazín, navíc vycházející pod hlavičkou našich stránek. Tak trochu nabuzení jsme se vhli na další číslo, kterému vévodí článek o návratu série Tomb Raider, pozadu nezůstává ani rozhovor s tenistou Jiřím Veselým, či recenze na Homefront a dvě hry z kategorie Minis. Obzvláště bych chtěl vyzdvihnout první pohled na Assassin's Creed: Revelations, jenž je psán mistrnnou rukou našeho nejpilnějšího pisálka krtka.

NOVĚ NABÍZÍME MOŽNOST OBJEDNÁVKY MAGAZÍNU V TIŠTĚNÉ PODOBĚ!!! NÁHLED PŘEDCHOZÍHO TISKU

ZDE

nahled.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu