tekken90 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Elder Scrolls V: Skyrim VGA 2010 Trailer, novinkyMartin Šmíd - 12. 12. 2010 03:45 Jedno z velkých překvapení letošního VGA byl trailer na Elder Scrolls V: Skyrim, na kterém v Bethesdě pracují už nějaký ten měsíc. Trailer jako v předchozím případě moc neprozradil, ale epická hudba musela zatřást srdcem nejednoho fanouška této velké RPG ságy. Více informací vám o Elder Scrolls V: Skyrim přineseme v následujících dnech. Trailer naleznete v novince. Elder Scrolls V: Skyrim by měl vyjít 11.11. 2011 http://www.gametrailers.com/video/vga-10-elder-scrolls/708369 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 No konecne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golddavid Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Trailer vypadá hezky. Jen doufám že hra bude mít alepoň české titulky, taky bych si jí chtěl zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Nové info o Elder Scrolls V: Skyrim v únorovým Gameinformeru, stejně tak SH8 http://www.playstation.hodnoceniher.cz/2011/01/07/nove-info-o-silent-hill-8-v-unorovem-gameinformeru/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/226159-rodice-deti-narozenych-11-11-2011-dostanou-dozivotni-poukazku-na-hry.html?ref=boxE Bohuzel uz je vicemene pozde zacit :) Teda pokud byste nemeli zadneho inkubacka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 " A tati proč mám takové jméno ? Ve škole se mi děcka smějou !!! " " Víš Dovahkiine to bylo tak ... " úplně vidím jak svému dítěti zničím život jen pro pár her :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Já bych to jméno bral docela sedí do huby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 U nás by to jméno divné opravdu bylo. Nicméně, v Americe jsou občas jména docela všelijaká. Zase tak divné není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Tak sem se podival na trailer co vysel a musim rict a hlavne verim ze tohle bude bomba. Prostredi je opravdu nadherne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Ja nejsem velky fanda oblivionu, nechytlo me to, ale na tohle se po trailerech a vsech infech tesim jak blazen, hlavne na draky a krasny "skandinavsky" prostredi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Vypada to fakt pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzib Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 jsem zvedavy jestli to tak ve finale opravdu bude http://www.eurogamer.cz/articles/skyrim-vypada-na-pc-a-konzolich-stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Tak ono to neni Crysis ci BF3, od oblivionu to neni zas takovy krok vpred, vypada to sice nadherne, ale verim, ze s tim konzole nebudou mit problem...jasny ze na PC si zahrajete ve vyssim rozlisenim s hezcimi texturami, ale verim ze dostaneme krasny pozitek i z naseho "stareho" zeleza, ostatne jako u skoro vseho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tak tady mate decka novy E3 gameplay.....a rozhodne za to stoji, dockame se i draka a nejdenoho :D http://www.youtube.com/watch?v=YCdiNaF13Ug Me osobne sedi prostredi jak prdel na nocnik, nadherna severska atmosfera.....vidim v tom nejlepsi RPG roku 2011, ale tech konkurentu zas tolik neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Vypada to nadherne a hlavne se mi libil ten trailer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Porad jsem zvedav jak to bude s osedlanim draku... vtomhle ohledu autori porad mlzi jak se jen da :D Kazdopadne fight s drakem luxus, jen by me zajimalo na kolikatem byl typek lvl, protoze mi to neprislo extra tezke na to ze si povodil dva draky po sobe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 kvuli tyhle hre si kupuju Xbox :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Kvuli hre kterou muzes hrat na pc? Ale jo chapu,lepsi investice do xka nez do masiny ktera by to rozumne rozjela :) Jsem zvedav jak moc to bude narocne na hardware, krane to je, o tom zadna, ale videl jsem i hezci hry....a porad tam vidim ten lehce "somracky" Oblivion look ktery mi prijde laciny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Kvuli hre kterou muzes hrat na pc? Ale jo chapu,lepsi investice do xka nez do masiny ktera by to rozumne rozjela :) Jsem zvedav jak moc to bude narocne na hardware, krane to je, o tom zadna, ale videl jsem i hezci hry....a porad tam vidim ten lehce "somracky" Oblivion look ktery mi prijde laciny.... no tak se zkusenosti s Oblivionu kterej byl narocnej celkem dost...si radsi koupim X360 za 4k nez nejakou grafiku...ke ktery bych potreboval jeste za 1500 min. nejakej poradnej zdroj....tady proste vrazim disk a hraju.Jasny ze PC je lepsi na hrani...ale presne pri E3 si clovek rekne...hmm asi budu muset koupit neco novyho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Gameplay vypadal masakralne jen doufam ze to bude vypadat podobne i na konzolich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Gameplay vypadal masakralne jen doufam ze to bude vypadat podobne i na konzolich. vzdyt to bylo na konzoli :D hned na zacatku to rika...X360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Pry to ma xboxik dost hardwarove vyzdimat...veril bych tomu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Pry to ma xboxik dost hardwarove vyzdimat...veril bych tomu :) to urcite..uz i oblivion tomu dal docela zabrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Vazne?Tak to je parada ja si ty trailery poustim ve skole bez zvuku :D No akorat mam ps3 a ta bude nejspis zase ostrouhana :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Vazne?Tak to je parada ja si ty trailery poustim ve skole bez zvuku :D No akorat mam ps3 a ta bude nejspis zase ostrouhana :( aha :D no hele nevim...Oblivion byl na PS3 lepsi(ale taky byl vydanej az pozdeji)...tady to bude asi nastejno...spis by me pak zajimaly naroky na PC(jestli to teda bude) ale uz se nemuzu dockat...jinak rozumel jsem spravne ze 11.11 2011 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.