S4m0s Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Zdravíčko určitě tu je spousta lidí a hráčů co tyto hry vyzkoušeli a je mi jasný že se to bude asi dost přít ... Ale jde mi o názor vás hráčů co je lepší po netu ? :) samozřejmně mohl bych taky brát v potaz COD BO ale nejsou peníze a víc jak 700 do toho vrážet teď nechci .. A tak se ptám co si myslíte ? Jakej je váš názor ? Která hra je lepší ? A má chytlavější MP ? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Určitě BFBC2 , větší mapy,vozidla,vrtulníky a celkově mi to přijde víc realistický. Za to COD se pěkně hraje ale je to jen taková behačka v arenách kde po sobě všichni bezhlavě stříli a neustále zapínají různý killstreaky,neplatí tak v modu search and destroy to je jediný co je na COD dobrý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 a nejen to do bfbc2 se na 22.12 chystá datáč vietnam který si kdykoliv můžeš za malý peníz dokoupit.. což je výhodnější (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Perfektní děkuju vám chlapi :) a jak je to s počtama hráčů a serverů ? :) já jen abych si to nekoupil a pak sem nezjistil že to je mizerný .. Ale myslím že bych se hodně divil kdyby to hrálo málo lidí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 vubec se toho neboj je to skvela koupe osobne mam obe hry a muzu rict ze bfbc2 me bavilo o neco vic a diky tem datadiskum je co hrat a o pocet hracu se neboj hraje to dost lidi. Obe hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.