S4m0s Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 Zdravíčko určitě tu je spousta lidí a hráčů co tyto hry vyzkoušeli a je mi jasný že se to bude asi dost přít ... Ale jde mi o názor vás hráčů co je lepší po netu ? :) samozřejmně mohl bych taky brát v potaz COD BO ale nejsou peníze a víc jak 700 do toho vrážet teď nechci .. A tak se ptám co si myslíte ? Jakej je váš názor ? Která hra je lepší ? A má chytlavější MP ? 8) Citovat
Rocko Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 Určitě BFBC2 , větší mapy,vozidla,vrtulníky a celkově mi to přijde víc realistický. Za to COD se pěkně hraje ale je to jen taková behačka v arenách kde po sobě všichni bezhlavě stříli a neustále zapínají různý killstreaky,neplatí tak v modu search and destroy to je jediný co je na COD dobrý.. Citovat
medvidek Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 a nejen to do bfbc2 se na 22.12 chystá datáč vietnam který si kdykoliv můžeš za malý peníz dokoupit.. což je výhodnější (: Citovat
S4m0s Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 Perfektní děkuju vám chlapi :) a jak je to s počtama hráčů a serverů ? :) já jen abych si to nekoupil a pak sem nezjistil že to je mizerný .. Ale myslím že bych se hodně divil kdyby to hrálo málo lidí :) Citovat
LOPO_X Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 vubec se toho neboj je to skvela koupe osobne mam obe hry a muzu rict ze bfbc2 me bavilo o neco vic a diky tem datadiskum je co hrat a o pocet hracu se neboj hraje to dost lidi. Obe hry Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.