S4m0s Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Zdravíčko určitě tu je spousta lidí a hráčů co tyto hry vyzkoušeli a je mi jasný že se to bude asi dost přít ... Ale jde mi o názor vás hráčů co je lepší po netu ? :) samozřejmně mohl bych taky brát v potaz COD BO ale nejsou peníze a víc jak 700 do toho vrážet teď nechci .. A tak se ptám co si myslíte ? Jakej je váš názor ? Která hra je lepší ? A má chytlavější MP ? 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocko Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Určitě BFBC2 , větší mapy,vozidla,vrtulníky a celkově mi to přijde víc realistický. Za to COD se pěkně hraje ale je to jen taková behačka v arenách kde po sobě všichni bezhlavě stříli a neustále zapínají různý killstreaky,neplatí tak v modu search and destroy to je jediný co je na COD dobrý.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medvidek Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 a nejen to do bfbc2 se na 22.12 chystá datáč vietnam který si kdykoliv můžeš za malý peníz dokoupit.. což je výhodnější (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4m0s Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 Perfektní děkuju vám chlapi :) a jak je to s počtama hráčů a serverů ? :) já jen abych si to nekoupil a pak sem nezjistil že to je mizerný .. Ale myslím že bych se hodně divil kdyby to hrálo málo lidí :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOPO_X Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 vubec se toho neboj je to skvela koupe osobne mam obe hry a muzu rict ze bfbc2 me bavilo o neco vic a diky tem datadiskum je co hrat a o pocet hracu se neboj hraje to dost lidi. Obe hry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts