jura555 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Zdravím...před nějakým časem začal můj iP 1gen. 8gb fotit růžově...viz foto http://img338.imageshack.us/img338/7010/img0002ia.jpg nemněli jste někdo stejný problém? jestli měli tak jak jste to řešili,,,docela mně to štve....před tím jsem se v tom nijak nevrtal, nerozebíral, prostě to zničeho nic začlo fotit takto...restore jsem dělal. Beze změny .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 nová kamera, tělo iPhonu a půl základky..ale foták furt nejde... -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 toto se mi také stávalo u iphone 2g, vyřešil to restore.. ale mně to blblo jen občas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 restore jsem spáchal asi 10x aj jiné fw jsem zkoušel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.