gazza Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 čau, mám iphona 2G a spodní řádek mi špatně reaguje. Když ho chci odemknout, tak mi to třeba trvá 10 minut, ale jinak celej display reaguje úplně v klidu. Nevíte, jak to opravit, případně kde? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 výměna dotykové vrstvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 třebas jen špatně zapojené do základky, zkus vyčistit konektor. Když nepomůže tak vyměnit dotyk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gazza Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 tak jsem iphona rozebral, profouknul konektory a stejně je spodní řádek marnej. Ještě mi nějak divně bzučí reprák..:D Nevíte, kolik bude stát oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Do opravy už bych to necpal :D Prodat na díly a našetřit na nový. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 iphone je udelanej tak aby pri kazdy chybe sel do Apple.. jak se v tom zacne hrabat amater ZAKONITE si neco posere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gazza
čau, mám iphona 2G a spodní řádek mi špatně reaguje. Když ho chci odemknout, tak mi to třeba trvá 10 minut, ale jinak celej display reaguje úplně v klidu. Nevíte, jak to opravit, případně kde?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.