gazza Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 čau, mám iphona 2G a spodní řádek mi špatně reaguje. Když ho chci odemknout, tak mi to třeba trvá 10 minut, ale jinak celej display reaguje úplně v klidu. Nevíte, jak to opravit, případně kde? Díky Citovat
0 Panther Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 výměna dotykové vrstvy Citovat
0 jura555 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 třebas jen špatně zapojené do základky, zkus vyčistit konektor. Když nepomůže tak vyměnit dotyk... Citovat
0 gazza Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2010 tak jsem iphona rozebral, profouknul konektory a stejně je spodní řádek marnej. Ještě mi nějak divně bzučí reprák..:D Nevíte, kolik bude stát oprava? Citovat
0 kozel97 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2010 Do opravy už bych to necpal :D Prodat na díly a našetřit na nový. :) Citovat
0 †mefistos† Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2010 iphone je udelanej tak aby pri kazdy chybe sel do Apple.. jak se v tom zacne hrabat amater ZAKONITE si neco posere... Citovat
Otázka
gazza
čau, mám iphona 2G a spodní řádek mi špatně reaguje. Když ho chci odemknout, tak mi to třeba trvá 10 minut, ale jinak celej display reaguje úplně v klidu. Nevíte, jak to opravit, případně kde?
Díky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.