Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 416
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ale rozhodnutí i z jedničky se projevují, když už ne jinde tak ve War Assets (Destiny Ascension například). Problém je že ty samotný War Assets se moc neprojevují. Alespoň ne "vizuálně" ve hře (resp. v jejím zakončení).

Pokud bych měl shrnout všechny aspekty hry a ohodnotit tak pro mě 1) ME2 2) ME3 3) ME1

Odesláno

ME2 byl pro mě nejlepší v hodně směrech. Nejlepší character developing, zdaleka nejlepší N7 mise, nejlepší průzkum vesmíru a těžba surovin (chápu že to spoustu lidí mohlo nudit), nejlepší soundtrack, nejlepší dabing (ve trojce je pokažený Mordin a trochu i EDI), minimálně na PS3 i nejlepší grafika a technický zpracování, hned 4 hub worldy (jedička a trojka jen po jednom). A mohl bych pokračovat.

Odesláno

Tak Bioware už se výjadřili ohledně DLC "The Truth". Je to jenom vymyšlené fanoušky ale zároveň dodali že svoje fanoušky poslouchají a že po tom co to dohraje víc lidí tak se ke konci tvůrci vyjádří. Určitě v Bioware něco kutí ale musí se počkat na oficiální oznámení. Jinak každé studio má možnost na Xbox Live vydat 1 DLC zadarmo víc ne( nevím jak to je u PC a PS3).

Odesláno

tak vcera konecne po necelych 43 hodinach jsem dokoncil ME2 (vse na 100%) a spustil ME3 a prvni vec co mi udelala radost, je grafika, skoro generacni konzolovy rozdil:) Na zacatku Ashley s kterou jsem mel v prvnim dile romanek a ve druhem ji byl verny (sex s Jack hra nebrala v potaz:D) Jinak hra je od zacatku naprosto depresivni a ma takovou atmosferu,kterou jsem hodne dlouho nezazil v zadne jine hre (vyjimka FF:Crysis Core konec se Zackem)

Jinak hru jsem zacal od 30 ->lv up na marsu na 31 a chci se zeptat na jakem lvl zacinaji ostatni,jestli taky na 30 lv nebo ne?

Jinak to vidim,ze v praci budu mit tedka casto pul dny:D

jinak zajimave zamysleni, skoda to nenapsal drive

http://bonusweb.idnes.cz/polemika-hrace-mass-effect-3-je-nejlepsi-hra-jejihoz-dohrani-lituji-1cr-/Magazin.aspx?c=A120315_121748_bw-magazin_vdp

Odesláno
tak vcera konecne po necelych 43 hodinach jsem dokoncil ME2 (vse na 100%) a spustil ME3 a prvni vec co mi udelala radost, je grafika, skoro generacni konzolovy rozdil:) Na zacatku Ashley s kterou jsem mel v prvnim dile romanek a ve druhem ji byl verny (sex s Jack hra nebrala v potaz:D) Jinak hra je od zacatku naprosto depresivni a ma takovou atmosferu,kterou jsem hodne dlouho nezazil v zadne jine hre (vyjimka FF:Crysis Core konec se Zackem)

Jinak hru jsem zacal od 30 ->lv up na marsu na 31 a chci se zeptat na jakem lvl zacinaji ostatni,jestli taky na 30 lv nebo ne?

Jinak to vidim,ze v praci budu mit tedka casto pul dny:D

jinak zajimave zamysleni, skoda to nenapsal drive

http://bonusweb.idnes.cz/polemika-hrace-mass-effect-3-je-nejlepsi-hra-jejihoz-dohrani-lituji-1cr-/Magazin.aspx?c=A120315_121748_bw-magazin_vdp

dam ti dobrou radu :) okažitě jak se ti ukaže jakykoliv vedlejší q spln ho :)

Odesláno
dam ti dobrou radu :) okažitě jak se ti ukaže jakykoliv vedlejší q spln ho :)

jak jsem psal predtim ME 2 mam na 100%, ja nejdrive delam vedlejsi questy,zkoumam planety a hlavni linii skoro ingnoruji. Kdyz to tak vezmu ME2 hlavni linie mi zabrala cca 10 - 12 hodin a zbylych 30 hodin vedlejsi questy a zkoumani a rozvijeni vztahu mezi posadkou a kvuli ashley jsem obetoval romanek:D

jo jedna vec mi na ME3 vadi a to life bar,ktery uz se nedoplnuje stejne jako v ME2,takze budu muset taktizovat a neriskovat pri adrenalin rush

Odesláno

Zacinas na takovem lvl, na jakem si v ME2 skoncil ;)

Jinak jafakt nechapu, kde jste nabrali vsechny ty War Assets....po Thesii mam necelych sedm tisic, delam vsechny sidequesty, jen par se mi jich zablokovalo kvuli jiste "stupidite" hry :) Vsechyn clustery na sto procent a jediny kde jsem podle me tratil, bylo ze jsem neziskal salariany na tuchance, takze mi to fakt nejde na rozum :)

Za lifebar jsem rad a celkove mi to konecne prijde rozumne odladene, nuti to trosku taktizovat, davat bacha a konecne vyuzivat lekarny, protoze ten system s ozivovanim konecne dava po dvojce smysl :)

Odesláno

Taky bych to tak videl, jedu stejnou kombinaci, adepta s liarou a garrusem a hra mi zatim neprisla vubec tezka, predpokladam, ze to je i hodne dane importem z dvojkym jelikoz mam skoro vsechny sily na max......

Ja osobne jsem si oblibil kombinaci singularity/throw nebo pull/throw..... do toho liara obcas hodi warpik (prijde mi ze ho ma vyrazne silnejsi nez ja a navic je okamzity.....a garrus samozrejme overload na stity :) Hlavne se to da vsechno kombinovat snad jako nikdy pred tim a je s tim opravdu velka porce zabavy.....

Odesláno

no ja jedu soldier, proste adrenaline rush zeru a s kombinaci sniperky jsem beast:D a tedka kdyz mam adrenalin rush na 6lv misto 4 lv,tak to zabijeni jde samo. Sice nemam takovou presnost jako na pc,ale i tak je to obstojne.

Jinak docela se tesim na Liaru,tu jsem nechal nekde opustenou v nejake stanici v ME2, uz nevim nazev,dark neco

Odesláno
Taky bych to tak videl, jedu stejnou kombinaci, adepta s liarou a garrusem a hra mi zatim neprisla vubec tezka, predpokladam, ze to je i hodne dane importem z dvojkym jelikoz mam skoro vsechny sily na max......

Ja osobne jsem si oblibil kombinaci singularity/throw nebo pull/throw..... do toho liara obcas hodi warpik (prijde mi ze ho ma vyrazne silnejsi nez ja a navic je okamzity.....a garrus samozrejme overload na stity :) Hlavne se to da vsechno kombinovat snad jako nikdy pred tim a je s tim opravdu velka porce zabavy.....

jakem chodis armoru že mas low warp?

jak se vám zda vyrovnanost jednotek v MP. Gethove a cerberus mi pripadaji strasne lehci ale reaperi fuj fuj treba s vanguardem jit proti banshee je dost humus, Getshky Prime a Atlas se mozu zahrabat

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu