Jindrous Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 mám starší bílou verzi xbox360 s hdmi a flashem a plánuju koupit ten Kinect - mám ale strach jestli s příchodem nového dashbordu který je potřeba pro kinect bude ten flash fungovat a neudělá mi to ban,díky za odpověd,máte s tím zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drag01 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Odpovědi jistě několikrát najdeš zde na fóru. Flash bude fungovat, a určitým způsobem (na který je zde na fóru (jak zvláštní) také návod) rozjedeš i hry s ochranou AP25, a pokud se připojíš na LIVE tak samozřejmě můžeš v příští vlně banů očekávat že se dočkáš i ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Po připojení kinectu se udělá nový dasbord?Nebo jak to je?Mám xbox bez banu a na live nechodím.Můžu chytit ban pouze z updatu daschobru?A poslední dotaz - jak se udělá nový daschbord bez připojení na live, aby fungoval Kinect a kinectové vypálené hry a abych neměl ban? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Ban nemůžeš updatováním dostat a bez přopojení na live už vůbec ne . Stáhni si tento poslední dash zde : http://www.uloz.to/6761895/2-0-12611-0-zip Pomocí WinRaru to rozbal a dej soubor„SystemUpdate “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . Jaký máš teď dash ? Nechceš ještě využít tento postup , dokud máš ještě 9199 , aby jsi mohl hrát nejnovější hry ? http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 DB 12611 sa da stiahnut aj z ofic. stranky http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Tak jsem koukal a ted tam mám tento daschbord 2.0.8955.0 - prosím jaký tam tedy mám ted dát?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Tak jsem koukal a ted tam mám tento daschbord 2.0.8955.0 - prosím jaký tam tedy mám ted dát?Díky Ak nemas flash LT+, tak doporucujem tento postup, kvoli hram s AP2.5 http://www.xbox-zone.sk/2010/11/21/chces-spustit-hry-s-ap-2-5-novy-assassins-creed-a-need-for-speed-citaj/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Jak poznám flash LT+ ?třeba ho mám ale nevím jak to zjistím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Jak poznám flash LT+ ?třeba ho mám ale nevím jak to zjistím ... :lol: flash je vonku take 2-3 tyzdne! Teraz si kupil konzolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 ted ne mám jí rok a půl :-)a šlape bez problémů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 ted ne mám jí rok a půl :-)a šlape bez problémů :-) Tak uz poznas odpoved na tvoju otazku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 tak jsem dal flashku - usb klíčenku se souborem SystemUpdate a hláška jestli chci update mi nenaběhla,jak to?musí na tý flešce být jen ten soubor nebo tam můžu mít třeba fotky,atd...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Ked mas USB flashku v system FAT32, tak by to malo bezproblemov ist. Daval si DB 9199? Potom stiahnut z odkazu 12413, potom 12416 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 už to mám juchůůůůůůůůů díky !!!!:bash::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jindrous
mám starší bílou verzi xbox360 s hdmi a flashem a plánuju koupit ten Kinect - mám ale strach jestli s příchodem nového dashbordu který je potřeba pro kinect bude ten flash fungovat a neudělá mi to ban,díky za odpověd,máte s tím zkušenost?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.