andre06 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 nechtěl jsem tu nijak spamovat, proto jsem si vaší smysluplné debaty nevšímal a vyjádřil se pouze k tématu...ale teď už to je jiná. Na co potřebuješ adresu? To budeš někomu posílat vánoční přáníčka? Nebo u něj zazvoníš a řekneš mu hele prej máš psp pojd zahrát? :D , vždit stačí ICQ, Skype, Email , kdo si chce více chránit soukromí, tak si zřídí druhý účet jen pro tyto případy. Pokud neumíš číst tak jsem psal zjednodušeně toto: Nick Město Kontakt To uplně stačí, kdo chce ať si tam zadá klidně svou celou adresu a k tomu přidá že flashuje PSP, je to jen jeho chyba, až u něj někdo zazvoní. Rozumný člověk nerozhazuje jen tak údaje o své osobě, dá se to zneužít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 hmm aha. tak to jo... EDIT:// ted mě napadlo na naši adrese bydlí asi 7 rodin tak v pohodě. by to musel vše obzvonit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 no každy nemusí byt chytli jak ty ty anštaine... a mě stačí že umim psat.. a číst.. h,ch,k,r,d,t,n = Y.Měli by jste místo hraní na počítači či konzoli radši vytáhnout učebnici češtiny a trošku si jí projet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Až bude čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 andre skvelej napad,dat do mapy jenom mesto,odpo to snad upravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 a skus tam dat třeba i např dubina přívoz atd... ad to je přehlednější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Topic zamykám, kdybych tohle měl všechno bodovat na co nemám náladu ani čas, tak takovej Kosscz alias genius1994 bude mít ban na doživotí. Kdyby chtěl majitel, můžu promazat a odemknout. Ovšem tohle mu nedoporučuji. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts