Larry Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak rozjet iso hry (třeba gta3) na xboxu 360? Na co vypálit a zda-li půjdou na fw 1.6?? Děkuju!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokemaster Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Taky by mne to zajimalo, ale treba to gta 3 si muzes dat na pc, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 musis to palit na DL jako jiné hry (urcite nevyuziti DL dvd) jak rekl PokeMaster Gta 3 muzes mit na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak rozjet iso hry (třeba gta3) na xboxu 360? Na co vypálit a zda-li půjdou na fw 1.6?? Děkuju!! Hry na xbox1 musíš mít už upravené pro x360 . Normální iso z xbox1 nejde použít . Nějaké už upravené hry jsou na netu ( pod označením xbox360E ) a nebo tady : http://console-forum.net/tema/67244-139-predelanych-her-z-xbox-na-xbox-360-xbox360e-loadfiles . Vypalujou se na stejné DVD + R DL . Jdou spustit na jakémkoli FW flashe - na tom nezáleží . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ladin67 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Čau všem chtěl sem zeptat jestli by se nedal ke spoustění xbox1 her nahradit hardisk Flash diskem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Larry
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak rozjet iso hry (třeba gta3) na xboxu 360? Na co vypálit a zda-li půjdou na fw 1.6?? Děkuju!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.