Nemec30 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 JAK SMAZAT TROFEJE Z VAŠÍ PS3 Všechno provádíte na vlastní riziko!! Nenesu žádnou odpovědnost, pokud se vám něco pokazí (prostě jako u každého návodu, kde se hrabete v systému:)) - Hodí se to třeba, pokud se někdy vrátíte k offiku a nechcete trofeje na PSN z her co nemáte koupený, tak aby ste nemuseli dělat back up a smazat trofeje formátem Co potřebujete: (Všechno testováno na mojí PS3 Slim 120GB) -PS3 -Jailbreak -BlackBox FTP ZDE: [url]http://www.uloz.to/6959753/ftp-server-1-2-pkg[/url] -PC připojené do sítě s PS3 1 -Podíváme se jaký trofeje budeme odinstalovávat (Já si vybral hru AVATAR) 2 -Poté nainstalujeme a zapneme BlackBox FTP 1.2 3 -V aplikaci se nám zobrazí IP kterou si někam zapíšeme (v mém případě 192.168.2.3) 4 –Přesuneme se na PC a přes nějakého klienta se připojíme do PS3(v mém případě Total Commander) Hostitel: (IP z BlackBoxu) Jméno uživatele: FTPD12345 Heslo:123456 5 -Půjdeme do složky jak se napsaná na obrázku a zkopírujeme celou složku na PC, aby se trofeje, které chceme smazat našli lépe 6 -přesuneme se do složky, kam jsme nakopírovali složku TROPHY a podle obrázku najdeme název složky, kde jsou hledané trofeje 7 -vrátíme se do FTP klienta a podle názvu složky smažeme trofeje hledané hry (celou složku) 8 -přesuneme se na PS3 a zkontrolujeme, že v Trophy ikona hry, kterou mažeme 9 -Vypneme PS3 a tet se musite dostat do RECOVERY MENU PS3(nemá to nic společnýho s Jailbreakem) - Vypneme PS3 - Zapneme PS3 přes tlačítko startu a budete ho držet dokud se PS3 nevypne - Poté ji zase zapnete a budete tlačítko držet do tý doby dokud nepípne 2x rychle zasebou - Pípání jde za sebou takhle: 1x(Zapnutí konzole).....1x(Reset VGA).....2x rychle(Recovery menu) 10 -Až budete v Recovery menu tak vyberete 4.Rebuild Database 11 -Objeví se vám nápis, že to může trvat i několik hodin ale v tomhle případě mi to trvalo pár sekund 12 -Pokud máte PS3 přes HDMI tak klidně povolte tento výstup 13 -Pak dáte jen OK a začne rebuild 14 -Po dokončení zkontrolujte, že Trofej byla smazána a je hotovo (obrázek nešel nahrát) 15 -Pro kontrolu sem spustil hru AVATAR a trofeje jdou znovu normálně nainstalovat a získávat (obrázek nešel nahrát) 16 - Ještě kontrola v Trophy (obrázek nešel nahrát) Všechny obrázky ke stažení: http://www.uloz.to/6959807/trophy-delete-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 No tak nejak nechapu proc by si ty trofeje nekdo mazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 No tak nejak nechapu proc by si ty trofeje nekdo mazal Já jsem se po tom jeden čas pídil, co mi brácha hrál na mém profilu Mafii 2 a vyhrál asi dvacet trofejí. Měl sem chuť je pak všechny smazat. Tenkrát by se mi to hodilo, ale teď už na to kašlu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 K čemu ty trofeje vůbec jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Díky za návod, určitě to využiju pro odstranění ze seznamu, abych tam neměl hry s 0%. Akorát se chci zeptat, ovlivní to PSN level?? Jestli tím smazáním mi neklesne o několik % ale trofeje se odesílají na server, takže by neměl.. Dá se tím boostovat lvl? Ptám se z úvahy. Že udělám trofeje, nahraju na server, smažu a znova.. :) Nemám po ruce PS3 abych to mohl udělat. Tak jen jestli mi to můžeš potvrdit či vyvrátit. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 dík za návod....přecejen mi ale příde lepší pro hry co nemam koupený udělat si jinej acc...kterej nepřihlásim na PSN a nemusim to řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Díky za návod, určitě to využiju pro odstranění ze seznamu, abych tam neměl hry s 0%. Akorát se chci zeptat, ovlivní to PSN level?? Jestli tím smazáním mi neklesne o několik % ale trofeje se odesílají na server, takže by neměl.. Dá se tím boostovat lvl? Ptám se z úvahy. Že udělám trofeje, nahraju na server, smažu a znova.. :)Nemám po ruce PS3 abych to mohl udělat. Tak jen jestli mi to můžeš potvrdit či vyvrátit. :) Myslím že trofeje co synchronizuješ s PSN tak už nesmažeš. Tohle ti akorát smaže trofeje z PS3, ale na PSN zůstanou takže jedině mazat před synchronizací. Pokud by si chtěl zvětšovat lvl na PSN tak stačí najít program co ti dá rovnou platinovku u každý hry, ale to je zbytečný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.