Zbora Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Lidi, nenasel sme nikde na tuhle verzi Cmw temata? hodiute mi odkaz ?:) dekuju. a Pluigyn na to ? :) najdu kde? kdyztak linky pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Si děláš píču nebo máš silnou vadu zraku? Je tu s tím tuny topiků včetně tutoriálu a ty to nenajdeš? MG, debilita jen stoupá a stoupá... http://www.google.cz/search?hl=cs&source=hp&q=cfw+5.50+prometheus&aq=f&aqi=g2g-s1&aql=&oq=&gs_rfai= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Pico, ber prasky na nervy !! ti rikam ez to tady nnei napsany nidke !§ 5.50 Promeztheus Temata!!.. tka se sklidni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Pičo si říkej třeba mladý nebo matce, za to nemůžu že porodila krypla co má (jestli vůbec) procesor Phenom X6 a neumí použít Google. http://console-forum.net/tema/67953-cfw-5-50gen-d3-5-50-prometheus-v2-kompletni-navod-co-delat http://console-forum.net/tema/108481-5-03-amp-5-50-prome-4 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Ubožák. co valí o matce ;), možná ty seš tak porodní zbytek nic víc, 6 Jadrovej procák je možná tvuj sen. ;) tak nezavid. Já si 6 jadro uzivam a to mi stačí, nazor potrata mi muze byt pryc, pokud mas kousek mozku tak uz na to neodepises. ;* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 6 CPU? Neříkám, že by to bylo špatný, ale já mám 2 a co se týče her rozjedu vše na střední detajly včetně nejnovějších a bohatě mi to stačí. Taky ovšem hraju minimálně bo mám i mnohem jiných starostí, ale hlavně jsem si noťas koupil za svý a né jako někdo že mu to zacáloval papánek s mamánkem jinak by sám měl hovno. Btw, já jsem porodní zbytek? Mě "sjedeš" že jedu o matce a o tom jakýho vypotila krypla a přitom ty do mě jedeš s podobnou tématikou, zkrátka jsi kus nedozrálýho čuráčka co si tu hraje na frajera a přitom je akorát živená nula, no měj se a kdyby tě chtěl přeject autobus tak mu jdi naproti. Bye. :-* PS: pokud mas kousek mozku tak uz na to neodepises. ;* To s mozkem nemá nic společnýho, ale akorát to ukazuje, že jsi sráč kterej neuzná svojí chybu a nedokáže se pořádně před pravdou bránit. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malodej Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 věk 16 let ... nemůžeš po něm chtít aby se sám podíval po topicu kterej hledá, dyt mu maminka ještě utírá zadeček ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 kokot má nadupanej comp a neumí použít tlačitko HLEDAT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 ale ze ho malodej teda setrel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 jak se to říká. oko za oko zub zazub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.