michal1807 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Mam stazenou hru tekken 6 a pri zapnuti je nejaka hlaska tu potvrdim a pak jen cerna obrazovka co mam delat? pak mam Red dead redemption a tam mi nabehne logo a pak to nabehne zase na uvodni obrazovku pstrojek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 treba jaka hlaska ??? nejaka :) v cem to poustis zkus gaia v tom teken jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1807 Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 This game feature an auto save function. please do not turn off the playstation system while the save message is being displayed. a dole je jen OK uz jsem zkousel vsechno mozny ale furt je to stejne. nevadi ze mam v ps3 vic manageru? a rozdelil jeden soubor co mel 4.5 GB pres PS3Splitter na mensi tim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbl.prochy Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 This game feature an auto save function. please do not turn off the playstation system while the save message is being displayed. = Tato hra automaticky ukládá pozice,prosím nevypínejte konzoli pokud se zobrazuje ikona ukládání na obrazovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Mam stazenou hru tekken 6 a pri zapnuti je nejaka hlaska tu potvrdim a pak jen cerna obrazovka co mam delat?pak mam Red dead redemption a tam mi nabehne logo a pak to nabehne zase na uvodni obrazovku pstrojek. Podľa mňa zla kompatibilita v tvojom BM. Skús nový Gaia manager.. Na tom som zatial nemal problem ani v jednej hre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1807 Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 tak uz mi to jde. problem byl jak sem delil ten soubor tak jsem je tam nahral znova a uz to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.