Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Battlefield Play4Free mě dneska přišel na email .. tak se ptám potkám tam i nějaké čechy Close beta začína 30.prosince 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Dají se jště sehnat najáké kódy do bety? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Jedinej způsob jak se dostat do bety Battlefield Play4free je si zažádat o beta klíč na jejich oficilní stránce :D http://battlefield.play4free.com/en/ Ps: Já už sem se dostal ke stahování beta verze nového Battlefield Play4Free ... lze stáhnout pouze když máte beta close Key ... pak napíšu dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 zdravim , me prisel dneska , ale zatim me to nejak nechce poustet na servery x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 zdravim , me prisel dneska , ale zatim me to nejak nechce poustet na servery x) Zkoušej to mě to taky nechtělo pouštět ale tedka to hraju a je to hodně dobrej přírustek , mě to baví je to taková horší dvojka ale svoje kouzolo má :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Tiež som to dostal :) Dnes skúsim stiahnuť a uvidím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Tak uz se mi to pripojilo a musim uznat .. ze nic moc...je hodne videt ze to je beta =) ani mikrak tam nefunguje , nejde menit vyzbroj po respawnu , ani mi neprijde ze by se tam odemykali novy zbrane =/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 no taky jsem to už hrál a jako dobrý ale dost zabugovaný stále jinak design je jako bad company 2 na bf2 enginu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Tak dneska mi dorazil key, zrovna to instaluju. Potom napíšu dojmy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 dit ti je normalní battlefield 2 a tem mam origo tak si nebudu na jejich strankach somrovat key :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 V battlefield P4F nově otevřely obchod s novými skiny pro vojáky a nové zbraně bohužel mapa zatím jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Tak co hraje to ještě někdo nebo sem do toho zažranej jenom ja ... hodně mě tahle Mp hra chytla a na FB ma 30.000 fanoušku takže nějakou hráčskou zakladnu mít bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Tak v battlefieldu Play for Free přibyl nový update ... Nyní je možnost hrát i se svími přátely ve Freinds listu , stejně jako tomu je u konzolovích verzy , přibyla nová mapa Oman a s ní Stíhačky a bojové vrtulníky (mapa je poměrně rozsáhla ) a nové zbraně u každých tříd 3 ... Kdo hraje Battlefieldu P4F : přidejte si mě do Freinds a zapaříme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Už taky pařim! Ne teda díky tomu tvýmu kódu, ten sem dal kamarádovi, svuj sem vysomroval na FB :D Určitě si tě přidám a zapaříme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Taky jsem ve hře! na FB žádny kod nefungoval,ale nějaky mladík dal odkaz na svuj twitter,a hadejte co tam měl?plno kodu,a samozřejmě hned první fungoval,užívejte si: http://twitter.com/cyndler# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.