Han Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Chteli byste dalsi soutez v Tekkenu a KillZone? KillZone sice jeste nebyl ale ja bych to videl treba takhle: Dohodli bychom se v den, cas a ten na koho je spolehnuti by asi 5 minut pred tim casem vytvoril room ale hracu muze hrat najednou jen 8 a start by zacal v ten cas. bylo by nejake heslo a protoze by nas mohlo hrat jen 8 tak bych ja(nebo nekdo jiny) udelal seznam lidi kteri se prihlasi a ten kdo by se pripojil ke hre a nebyl by v seznamu by byl z cele souteze vyloucen nebo tak neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Soutez v Killzone by urcite bodla...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Jj killzone bych taky dal,ale muselo by se to nějak promakat.Jelikož si myslím že zájemců bude opravdu mnoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 tak lidi hlasujte nebo nic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Já bych chtěl soutež v tekkenovi určitě by bodla:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 heh soutěž..to bych si moh zdokonalit svuj lama skill 8):) určitě to udělejte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 killzone kua malo znaku.. takze killzone killzone killzone killzone killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Takze zitra zacnu vytvaret soutez v KillZone a Tekkena necham na Snowgeeem.Uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 vymyslel si to moc hezky ty pravidla a hrály by jsme tedy deathmatch asi by to nebylo 4 určený lidi spolu proti 4 lidem jako na teamy... na to se asi tolik lidí nepřihlásí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 vymyslel si to moc hezky ty pravidla a hrály by jsme tedy deathmatch asi by to nebylo 4 určený lidi spolu proti 4 lidem jako na teamy... na to se asi tolik lidí nepřihlásí... abych ti rekl pravdu tak ja jsem po netu hral s jednim clovekem proti dalsim 5team deathmatch a stejne jsme vyhrali. ono je to taky o taktice a vedeni ve ktere bedne je zbran co ti vyhovuje. ja mam nejradeji kdyz jsem sam proti ostatnim.ja to vymyslim az zitra. ted sem nakej linej. EDIT: prdlajz, du na to ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 abych ti rekl pravdu tak ja jsem po netu hral s jednim clovekem proti dalsim 5team deathmatch a stejne jsme vyhrali. ono je to taky o taktice a vedeni ve ktere bedne je zbran co ti vyhovuje. ja mam nejradeji kdyz jsem sam proti ostatnim.ja to vymyslim az zitra. ted sem nakej linej.EDIT: prdlajz, du na to ted nice tak to bude supr... každopádně doufám že se to chytne a bude nás hodně aby jsme si pařádně zastřílely at už na teamy nebo všichni na jednoho a jeden na všechny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Problém je v tom že ty soutěže sou skoro vždycky ve hrách který mě nebaví nebo je nehraju :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 ja by som xel spravit sutaz v SBK-07...vybrala by sa motorka,trat a kto bude mat naj cas vyhral... :) bolo by to P.P.C ! :) jop... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 jsem pro souteze,je to super spestreni jen mam navrh jestli by naky nemohli byt i pro hrace co nemaji WIFI,jako treba ta v tom tekkenu,survival byl bych moc rad (doufam ze ne sam :) ) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 ja by som xel spravit sutaz v SBK-07...vybrala by sa motorka,trat a kto bude mat naj cas vyhral... :) bolo by to P.P.C ! :) jop... v SBK 07 bude soutěž v září v Racing Clubu ;):!: :bash: :cheesygrin: :wohow: jo chci další soutěže ale ať jich zase není moc :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Bol by zaujem v sutazi MoH (offline) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Takze zitra zacnu vytvaret soutez v KillZone a Tekkena necham na Snowgeeem.Uz se tesim A tu bude po wifi?nebo normálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 A tu bude po wifi?nebo normálně? tady to mas http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=10989 po wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 I tekken se bude hrát po netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 I tekken se bude hrát po netu? ten po netu nejde, jen stahovani ghost a walpaperu a ranking Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 A bude taky soutez v tekkenovi?(promin že se tak blbe ptám:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Já bych udělal v MotoGP .. už jen proto že dneska byla Velká cena .. Brno - kdo dá nej čas vyhrává 5 bodů :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 moto GP je smejd :-D ... myslim si ze SBK-07 sa lepsie ovlada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Ale to neumim :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 moto GP je smejd :-D ... myslim si ze SBK-07 sa lepsie ovlada.... tak to zase podle mě je to lepší dát v moto gp podle mě se zase lépe ovládají než SBK-07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.