Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2007 A bude taky soutez v tekkenovi?(promin že se tak blbe ptám:D) jo bude , ale ja ji delat nebudu, nejspis snowgeee. Citovat
Han Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 tak vidim ze tekkena nikdo nechce udelat tak ho zitra udelam v gold rush.ale bude to fakt blbe vypadat kdyz to budu"moderovat"a vyhraju to:lol: Citovat
Hojas86 Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 asi tezko vyhrajes ..... budu taky hrat :D Citovat
pata Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2007 hele lidi hrál jste už někdo soutěž v gta vice city stories já už jo a je to fakt hustý Citovat
Moderators romeno Odesláno Srpen 30, 2007 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2007 A co o soutez v Crash bandicoot 3 byl by zajem ? , ta minule se docela povedla :D Citovat
Han Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2007 A co o soutez v Crash bandicoot 3 byl by zajem ? , ta minule se docela povedla :D ted uz fakt nevim, se ti zda ze nechci jen kvuli tomu ze sem byl 3. ale proste se mi narozdil od jinejch her zda ze crash je jen o tom jak dlouho ho hrajes nez o skilu, je to dobra hra ale na souteze se mi moc nezda. tak treba jak sem udelal tu nahravku tak z nahody sem mel o 0,3 lepsi cas a s tim sem ani nepocital a jeste sem musel ramenem o skrinku drzet kameru. EDIT: timhle jsem nechtel rici ze si tu vyhru nezaslouzite. Citovat
Moderators romeno Odesláno Září 19, 2007 Moderators Nahlásit Odesláno Září 19, 2007 Trosku opozdena reakce :D Han vsak 3.misto je taky pekny ... Planuju dalsi soutez , asi ji rozjedu tento vikend , jeste se ale poradim z adminy . Hralo by se OPS2 magazin + originalni kompas Medal of hour Airborne , a nejaky pointy :D ... Co vy na to ? Citovat
schnekino Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Odesláno Září 19, 2007 ja som za Crash bandicoot 3,kedze sa mi v tej sutazi predtym nepodarilo vdaka lajdactvu vyhrat:cheesygrin: Citovat
caesar Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Odesláno Září 19, 2007 a co soutez v freerunning nebo ve fife??ALE KILLZONE SE HLASIM TAKZE SEMNOU POCITEJTE:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.