Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 A bude taky soutez v tekkenovi?(promin že se tak blbe ptám:D) jo bude , ale ja ji delat nebudu, nejspis snowgeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 tak vidim ze tekkena nikdo nechce udelat tak ho zitra udelam v gold rush.ale bude to fakt blbe vypadat kdyz to budu"moderovat"a vyhraju to:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 asi tezko vyhrajes ..... budu taky hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pata Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 hele lidi hrál jste už někdo soutěž v gta vice city stories já už jo a je to fakt hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 30, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 A co o soutez v Crash bandicoot 3 byl by zajem ? , ta minule se docela povedla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 A co o soutez v Crash bandicoot 3 byl by zajem ? , ta minule se docela povedla :D ted uz fakt nevim, se ti zda ze nechci jen kvuli tomu ze sem byl 3. ale proste se mi narozdil od jinejch her zda ze crash je jen o tom jak dlouho ho hrajes nez o skilu, je to dobra hra ale na souteze se mi moc nezda. tak treba jak sem udelal tu nahravku tak z nahody sem mel o 0,3 lepsi cas a s tim sem ani nepocital a jeste sem musel ramenem o skrinku drzet kameru. EDIT: timhle jsem nechtel rici ze si tu vyhru nezaslouzite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 19, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Trosku opozdena reakce :D Han vsak 3.misto je taky pekny ... Planuju dalsi soutez , asi ji rozjedu tento vikend , jeste se ale poradim z adminy . Hralo by se OPS2 magazin + originalni kompas Medal of hour Airborne , a nejaky pointy :D ... Co vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schnekino Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 ja som za Crash bandicoot 3,kedze sa mi v tej sutazi predtym nepodarilo vdaka lajdactvu vyhrat:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 a co soutez v freerunning nebo ve fife??ALE KILLZONE SE HLASIM TAKZE SEMNOU POCITEJTE:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.