Grymaz Odesláno Červenec 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 Zdravim,chci se zeptat,mam mobil Gsmart elite a mi to nabizi aktualizaci systemu (update),tak me zajima,kdyz tu aktualizaci udelam,tak jestli mi vse v telefonu zustane. Nerad bych aby se mi po update smazaly vsechny fotky,tel.cisla atd. Dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 Udělej si zálohu a pak udělej update. Update zpravidla vše smaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 24, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 Ale prdlajs. Update bez toho aby to uživatel potvrdil zdaleka nic nesmaže. Zálohu samozřejmě udělej kdyby náhodou, ale update jako takový funguje např. jako u Win. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Červenec 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2016 Dobre,dekuji za rady.Nedavno jsem v ntb delal update na win 10 a nic se nesmazalo,tak jsem prave nevedel jak je to u mobilu,nerad bych prisel o vsechny fotky a cisla.Ale urcite si pro jistotu vse zalohuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 25, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2016 Já používám např. SuperBackup, ale podle hodnocení vypadá dobře i https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbackup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2016 při updatu je lepší telefon komplet vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2016 V 24. 7. 2016 at 14:42, strejda999 napsal: Udělej si zálohu a pak udělej update. Update zpravidla vše smaže. ja jsem updatoval tak třistapadesáttisícosmsetdvacetčtyři telefonu a nikdy se z nej nic nesmazalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 25, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2016 Není update jako update. Pokud se jedná o bezpečnostní nebo pouze nějaký vylepšující update je ,,čistit" telefon úplná blbost vzhledem k tomu co pak následuje. Pokud se jedná o generační update pak ano vyčistit telefon se doporučuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2016 Myslím že má na mysli update na vyšší android a tam ja osobně vyždy po update udělal reset. Podle mě je to lepší,ale to je věc nazoru. Kontakty,sms, fotky máš stejně uloženo na google(aspoň já) tak aplikace pak už jen doinstaluješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.