mickeymach Odesláno Srpen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2016 ahoj mam takovou prosbicku. nejdou mi hry na profilu. koupil sem si xbox 360 stahnul do nej profil ae nejde mi ani jedna hra. poradite mi co s tim??? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 1, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2016 odkud jsi stahl profil, jake hry ti nejdou, DVD nebo stazene, mas Xbox s nejakou upravou (flash nebo RGH) nebo original bez upravy, co ti to pise za chybu kdyz chces spustit hru?Je treba se vice rozepsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickeymach Odesláno Srpen 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2016 stazene hry. xbox je bez uprav. normalne sem se tam prihlasil a uz nejdou a pise to can´t launch + nazev hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickeymach Odesláno Srpen 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2016 na xboxu co sem mel predtim to normalne fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 1, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2016 Hry sis opetovne stáhl z Xbox storu se stejnym profilem cos mel na predchozim Xboxu a nejdou ti, ty hry jsi kupoval nebo to jsou hry co byly zadara v Goldu?Nevim jestli nejsou hry vazane k Xboxu a nebo k profilu hrace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickeymach Odesláno Srpen 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2016 z goldu i kupoval. proste vyndal sem z nej hdd dal do noveho ze si zahraju a ono nejde. brachy profil dys si tam dam tak to jde normalne ae na muj ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickeymach Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2016 nejdou hry stazene pres licenci od nekoho jineho ae byli stazene na HDD .co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mickeymach
ahoj mam takovou prosbicku. nejdou mi hry na profilu. koupil sem si xbox 360 stahnul do nej profil ae nejde mi ani jedna hra. poradite mi co s tim??? dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.