XcolusCZ Odesláno Srpen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2016 Dobry den Jeden typek se mi naboural do učtu změnil mi email a heslo.. a potřebuji nějakou live chat support origin a nikde nemůžu najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2016 Zkus to tady https://help.ea.com/en/contact-us/new/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XcolusCZ Odesláno Srpen 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2016 Furt mi to piše že mam zavolat jenže ja potřebuji Live chat.. support.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2016 Musíš přímo přes US stránky a ne CZ. Já se tam kdysi taky dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XcolusCZ Odesláno Srpen 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2016 Tohle mi piše .. nikde nevidím live chat support.. prosim pomoc.. Dělam to spravně ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2016 za 1. nauč se editovat příspěvky ! za 2. pravděpodobně ano děláš, ale vypadá to, že jiná možnost než kontaktovat českou podporu nebude vzhledem k tomu, že se EA asi rozhodlo live chat zrušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.